1. Πώς θα κάνω την παραγγελία μου;

1ο βήμα: «Οι αγορές μου»

Αφού επιλέξετε το προϊόν σας, θα ανακατευθυνθείτε στο καλάθι των αγορών σας.
Έπειτα, αν θέλετε να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν, θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί «Συνέχεια Αγορών». Αν έχετε επιλέξει όλα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, θα πατήσετε το κουμπί «Ολοκλήρωση αγορών».

Μετά θα ανακατευθυνθείτε σε μια σελίδα όπου θα σας ζητηθεί να κάνετε «login» στο πεδίο «Έχετε ξανακάνει αγορά;» αν έχετε πραγματοποιήσει ξανά στο παρελθόν αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Αν όχι, θα πρέπει να εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πατώντας το κουμπί «Συνέχεια» στο πεδίο «Πρώτη φορά στο HouseArt;». Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που σας ζητούνται  στο πεδίο «Στοιχεία για εγγραφή» (Ονοματεπώνυμο και e-mail) και στο πεδίο «Στοιχεία Αλληλογραφίας» (Πλήρης διεύθυνση και τηλέφωνα επικοινωνίας), ανακατευθύνεστε στο 2ο βήμα.

2ο βήμα: «Στοιχεία Κοστολόγησης και αποστολής»

Σε αυτό το βήμα, αν έχετε συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία σας κατά την εγγραφή σας, θα υπάρχουν ήδη συμπληρωμένα τα «Στοιχεία Επικοινωνίας».
Οπότε, μένει να επιλέξετε αν θέλετε να κοπεί τιμολόγιο ή απόδειξη λιανικής.
Και στη συνέχεια να συμπληρώσετε τα στοιχεία στο πεδίο «Διεύθυνση παράδοσης προϊόντων».
(Προσοχή: Οι ώρες παράδοσης πρέπει να είναι με περιθώριο τουλάχιστον 4 ωρών)
Αν θέλετε να παραδοθεί η απόδειξη λιανικής σας ή το τιμολόγιο σε άλλη διεύθυνση από αυτή που θα παραδοθεί το προϊόν της παραγγελίας σας, θα πρέπει να επιλέξετε το «Στοιχεία παράδοσης Τιμολογίου ή απόδειξης» και να συμπληρώσετε εκ νέου πού θέλετε να παραδοθεί η απόδειξη ή το τιμολόγιο. (Προσοχή: Αυτό το πεδίο πρέπει να συμπληρώνεται μόνο εφόσον η διεύθυνση παράδοσης του προϊόντος είναι διαφορετική από τη διεύθυνση παράδοσης της απόδειξης ή του τιμολογίου.)

Αφού κάνετε όλα τα παραπάνω, πατήστε το κουμπί «Αποστολή στοιχείων» για να ανακατευθυνθείτε στο 3ο βήμα.

3Ο βήμα: «Τρόποι Πληρωμής»

Σε αυτό το βήμα επιλέγετε τον τρόπο που θέλετε να πληρώσετε για την παραγγελία σας.
1. Αν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική, επιλέξτε το πεδίο «Πιστωτική Κάρτα» για να ανακατευθυνθείτε στο 4ο βήμα, και έπειτα πατώντας το  κουμπί «Ολοκλήρωση Αγορών» στη σελίδα, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.
2. Αν θέλετε να εξοφλήσετε με την παράδοση του προϊόντος σας (Μέθοδος Αντικαταβολής), θα πρέπει να επιλέξετε το πεδίο «Αντικαταβολή». Προσοχή: ΓιΆ αυτήν τη μέθοδο πληρωμής υπάρχει χρέωση 4,50¤ ανεξαρτήτου ποσού. Επίσης, αν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 100,00¤, θα πρέπει να γίνει κατάθεση μιας προκαταβολής της τάξεως του 30% για να προχωρήσουμε στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.
3. Αν θέλετε να εξοφλήσετε όλο το ποσό με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό, θα επιλέξετε το πεδίο «Τραπεζικό Έμβασμα». Με αυτή τη μέθοδο πληρωμής θα πρέπει να καταθέσετε όλο το αναγραφόμενο ποσό σε τραπεζικό μας λογαριασμό, και μόλις γίνει η εξόφληση πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ότι έχετε κάνει την κατάθεση, ή να στείλετε με fax ή με email το αποδεικτικό της κατάθεσής σας. (Προσοχή: Κατά την κατάθεσή σας θα πρέπει να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας, καθώς και τον αριθμό παραγγελίας σας, τον οποίο θα λάβετε στο email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.)

ALPHABANK:
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5320.0232.0000.605
ΙΒΑΝ:  GR6801405320-532002320000605

EUROBANK:
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0015.7602.0073.7996
ΙΒΑΝ: GR2702600150000760200737996

ΕΘΝΙΚΗ:
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 229/440303-72
ΙΒΑΝ: GR2801102290000022944030372

Δικαιούχος:  ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

4. Αν θέλετε να εξοφλήσετε μέσω PayPal , θα επιλέξετε το πεδίο «PayPal» και θα ανακατευθυνθείτε στο 4ο βήμα, και έπειτα πατώντας το  κουμπί «Ολοκλήρωση Αγορών» στη σελίδα της PayPal όπου θα πρέπει να συνδεθείτε για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.
Οπότε, αφού επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής της αρεσκείας σας, πατάτε το κουμπί «NEXT»  και ανακατευθύνεστε στο 4ο βήμα.

4ο βήμα: «Προεπισκόπηση»

Σε αυτό το βήμα φαίνονται αναλυτικά τα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει για την παράδοση των προϊόντων σας, τις χρεώσεις για το κάθε προϊόν αναλυτικά, αλλά και το «Γενικό Σύνολο».
Επίσης, στις χρεώσεις βλέπετε αν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής (για παραγγελίες κάτω των 50,00?).
Τέλος, πατώντας το κουμπί «Ολοκλήρωση αγορών», ανακατευθύνεστε στο 5ο βήμα.

5ο βήμα: «Πληρωμή και Τιμολόγιο»

Σε αυτό το βήμα, ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής που επιλέξατε θα ανακατευθύνεστε σε διαφορετικές σελίδες.
Αν επιλέξατε πληρωμή με «Πιστωτική Κάρτα» ή με «PayPal», θα ανακατευθυνθείτε στην εκάστοτε σελίδα ώστε να πληρώσετε απευθείας μέσω της κάρτας σας ή μέσω της υπηρεσίας PayPal.
Αν επιλέξατε «Τραπεζικό Έμβασμα» ή «Αντικαταβολή» μεταβιβάζεστε σε μία σελίδα όπου φαίνονται οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί ώστε να κάνετε την κατάθεσή σας αν έχετε επιλέξει «Κατάθεση» ή αν έχετε επιλέξει «Αντικαταβολή» και το Γενικό Σύνολο υπερβαίνει τα 100,00?.

Μόνο όταν φτάσετε στο 5ο βήμα, λαμβάνουμε την παραγγελία σας στο σύστημά μας.

Έπειτα, αν έχετε εξοφλήσει με Πιστωτική ή PayPal προχωράμε απευθείας στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.
Αν έχετε επιλέξει εξόφληση με Αντικαταβολή σάς καλούμε για επιβεβαίωση και μόνο τότε προχωράμε στην διεκπεραίωσή της.
Αν έχετε επιλέξει να εξοφλήσετε με Κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό, είτε επικοινωνείτε μαζί μας μόλις κάνετε την πληρωμή, είτε σας καλούμε εμείς αν η παραγγελία σας είναι σε αναμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα από την ημέρα της ολοκλήρωσής της.

........................................................................................................................................................................................................................

2. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων:

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του Houseart.gr θα σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση κ.α.), προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα ή για να κατατεί δυνατή η επικοινωνία μας μαζί σας για την υποστήριξη και εκτέλεση της παραγγελίας σας ή για να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, εφ' όσον το επιθυμείτε.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε, οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου www.houseart.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.houseart.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.houseart.gr και διαγράφονται μετά τη λήξη της συναλλακτικής σχέσης με οποιοδήποτε τρόπο.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές, κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

............................................................................................................................................................................................................................................