Φιδάκι
Preview

Φιδάκι

Κωδικός: fs-01-001

Το γνωστό μας επιτραπέζιο παιχνίδι με το οποίο ψυχαγωγούνται μικροί και μεγάλοι μετατράπηκε σε επιδαπέδιο. Το προϊόν διατίθεται σε 2 επιλογές υλικού. Αυτοκόλλητο δαπέδου για μόνιμη τοποθέτηση σε εσωτερικό χώρο ή μουσαμά για ελαφριά και εύκολη μεταφορά στην αυλή του σχολείου αν ο καιρός το επιτρέπει.
 

Διαστάσεις: 300 x 260 cm
Πλάτος x Ύψος
Σημείωση: Συμπληρώστε άν έχετε κάποια διευκρίνηση ή παρατηρήση για το προϊόν.
Προσθήκη στο καλάθι

Τα αυτοκόλλητα δαπέδου αποτελούν μια μοντέρνα πρόταση για την διακόσμηση των χώρων του σχολείου. Με τα παραδοσιακά παιχνίδια σθα βοηθήσετε τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες όπως της λογικής, επίλυσης προβλημάτων και συνεργασίας με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο. Το προϊόν διατίθεται σε 2 επιλογές υλικού. Αυτοκόλλητο δαπέδου για μόνιμη τοποθέτηση σε εσωτερικό χώρο ή μουσαμά για ελαφριά και εύκολη μεταφορά στην αυλή του σχολείου αν ο καιρός το επιτρέπει.

Twister (Ανεμοστρόβιλος)
Είναι ένα παιχνίδι φυσικής ικανότητας. Στην εκτυπωση θα δείτε χρωματιστούς κύκλους (κόκκινοι,κίτρινοι,μπλε,πράσινοι,άσπροι)
Ο κάθε παίκτης ανάλογα με τις εντολές που παίρνει πρέπει να κινείται και να ταιριάζει χέρι ή πόδι σε έναν κύκλο του σωστού χρώματος. Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο παίκτες που μπορούν να έχουν το χέρι ή το πόδι τους στον ίδιο κύκλο. Πολλές φορές οι παίκτες θα πρέπει να βάλουν τον εαυτό τους σε απίθανη ή επισφαλή θέση με αποτέλεσμα να πέσουν. Ο παίκτης αποβάλλεται όταν πέσει ή όταν ο αγκώνας ή το γόνατο αγγίξει το πάτωμα.

Φιδάκι
Σκοπός του παιχνιδιού είναι να φτάσει κάποιος από τους παίκτες πρώτος στο τελευταίο τετράγωνο, ξεκινώντας από το τετράγωνο Νo 1. Το παιχνίδι παίζεται από 2 - 4 παίκτες και ο κάθένας λειτουργέι σαν πιόνι. ΘΑα χρειστειτε ενα ζάρι.  Όποιος φέρει το μεγαλύτερο αριθμό ξεκινάει πρώτος. Οι υπόλοιποι παίκτες ρίχνουν με την σειρά τους το ζάρι και προχωρούν τόσα τετράγωνα όσα και ο αριθμός του ζαριού. Κατά την διαδρομή ο κάθε παίκτης συναντά εμπόδια ή βοήθειες: τα φίδια τον εμποδίζουν ενώ οι σκάλες και οι πύραυλοι τον βοηθούν. Αν σταματήσει, λοιπόν, στην αρχή μιας σκάλας ή στην βάση εκτόξευσης του πυραύλου, σκαρφαλώνει ή εκτοξεύεται και φτάνει στο τετράγωνο που τελειώνει η σκάλα ή προσγειώνεται ο πύραυλος. Αντίθετα, αν σταματήσει στο κεφάλι ενός φιδιού, τότε το πεινασμένο φίδι καταπίνει το παίχτη και αυτό καταλήγει στο τετράγωνο όπου είναι η ουρά του φιδιού. Δύο ή και περισσότεροι παίχτες μπορούν να σταματήσουν στο ίδιο τετράγωνο. Όταν κάποιος από τους παίκτες αρχίζει να πλησιάζει το τέρμα πρέπει να φέρει στο ζάρι ακριβώς τον αριθμό που θα τον οδηγήσει στο τελευταίο τετράγωνο και όχι μεγαλύτερο. Για παράδειγμα, αν ένας παίκτης βρίσκεται στο Νo 96 πρέπει να φέρει στο ζάρι τον αριθμό 1 γιατί αλλιώς θα φτάσει στο 100 αλλά μετά θα οπισθοχωρήσει. Αν φέρει, δηλαδή, 5 θα φτάσει στο 100 και θα πάει πίσω ένα τετράγωνο.

Σκάκι
Το γνωστό σε όλους επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής . Έχει πολλούς οπαδούς μικρούς και μεγάλους. Η εκτυπωση τοποθετείτε εύκολα. Αγοράστε πιόνια γίγαντες και αρχίστε το παιχνίδι!!! 

Γκρινιάρης
Το διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι παίζεται από 2 - 4 παίκτες και έχει 16 πιόνια σε 4 διαφορετικά χρώματα. Κάθε παίκτης παίρνει τα 4 πιόνια του ενός χρώματος και τα τοποθετεί στα 4 τετράγωνα του αντίστοιχου χρώματος, αυτή είναι και η βάση του. Στόχος του κάθε παίκτη είναι να μεταφέρει και να συγκεντρώσει και τα 4 πιόνια του στα τετράγωνα του ίδιου χρώματος με το Χ, ακολουθώντας τους παρακάτω όρους: Κάθε παίκτης ρίχνει μια φορά το ζάρι με την σειρά, μέχρι να φέρει “6”, οπότε αποκτά το δικαίωμα να ξεκινήσει, τοποθετώντας ένα πιόνι στο τετράγωνο με τον κύκλο του ίδιου χρώματος. Μόνο τότε έχει το δικαίωμα μιας δεύτερης ζαριάς και κινεί τα πιόνια του τόσα τετράγωνα, όσα έχει φέρει το ζάρι κατευθυνόμενος προς την φορά του βέλους. Ένα “6” επιτρέπει στον παίκτη μια δεύτερη ζαριά και κάθε φορά που θα φέρει “6” μπορεί ο παίκτης να κινήσει ένα πιόνι του που βρίσκεται ήδη στο παιχνίδι ή να ξεκινήσει ένα άλλο από τη βάση του. Στη συνέχεια, προχωράει τα πιόνια του πάνω στην εξωτερική γραμμή της καρτέλας -πάντοτε προς τη δεξιά πλευρά- μέχρι να φτάσει στο σημείο από όπου ξεκίνησε, όποτε μπαίνει στην κεντρική γραμμή που έχει το χρώμα του με το σύμβολο Χ και προσπαθεί να τα βάλει στην σειρά, φέρνοντας τη σωστή ζαριά. Αυτός που θα καταφέρει πρώτος να συγκεντρώσει και τα 4 πιόνια του στη γραμμή αυτή και να τα τοποθετήσει στην σειρά, είναι ο νικητής. Όταν ένα πιόνι, στην διαδρομή του, τύχει να σταματήσει σε ένα τετράγωνο όπου ήδη υπάρχει αντίπαλο πιόνι, το διώχνει και το υποχρεώνει να επιστρέψει στη βάση του και να ξεκινήσει και πάλι από την αρχή. Όταν δύο ή περισσότερα πιόνια του ίδιου χρώματος τύχει να σταματήσουν μέσα στο ίδιο τετραγωνάκι τοποθετούνται δίπλα δίπλα και σχηματίζουν ένα φράγμα που κανένας άλλος παίκτης διαφορετικού χρώματος δεν μπορεί να διώξει ή να ξεπεράσει.