ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Twister

Αυτοκόλλητο Δαπέδου

KΩΔΙΚΟΣ: fs-01-006

Το πιο διασκεδαστικο παιχνίδι φυσικής ικανότητας! Το προϊόν διατίθεται σε 2 επιλογές υλικού. Αυτοκόλλητο δαπέδου για μόνιμη τοποθέτηση σε εσωτερικό χώρο ή μουσαμά για ελαφριά και εύκολη μεταφορά στην αυλή του σχολείου αν ο καιρός το επιτρέπει.
 

  • Εφαρμογή σε Εσωτερικό & Εξωτερικό χώρο
  • Εκτυπώση με Οικολογικά Μελάνια Νερού Hp​
  • Τόνωση της σωματικής άσκησης
  • Εύκολη εγκατάσταση
  • Πιστοποίηση Φωτιάς
  • Αντοχή στο χρόνο
  • Αντιολισθηρό
  • Πλενόμενο

       

 

ΥΛΙΚΟ Φιλμ PVC Πολυμερικό | JT 9500 WM-PG
ΠΑΧΟΣ ΒΙΝΥΛΙΟΥ 65μm
ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Διάφανο Φιλμ | LUV 6301
ΠΑΧΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ 100μm
ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ Ματ
ΥΦΗ  Λεπτή άμμος
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ Επίπεδη / 2D, ΛΕΙΑ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ Μελάνια νερού, λάτεξ
ΑΝΤΟΧΗ 1 χρόνο (Ανάλογα με την χρήση η αντοχή μπορεί να αυξηθεί) 
ΚΟΛΛΑ / ΑΠΟΔΟΣΗ Ακρυλικός διαλύτης / Μόνιμη
ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Ηπια καθαριστικά, που δεν περιέχουν χλώριο π.χ ajax
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΩΤΙΑΣ ΒΙΝΥΛΙΟΥ  Bs1,d0 (EN13501-1)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΩΤΙΑΣ  ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ Bf1-s1 (EN13501-1)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΡΟΤΗΤΑΣ Antislip Certificate

 

ΥΛΙΚΟ Πολυεστέρας PVC | Decolit Reverse 456
ΠΑΧΟΣ  500g/m2
ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ Gloss & Ματ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ Οικολογικός διαλύτης, λάτεξ
ΑΝΤΟΧΗ Απεριόριστο /Υπαίθρια 5 χρόνια 
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ  100%
ΠΡΟΤΕΝΤΟΜΕΝΟ  Ναι (Δεν γυρίζει στις άκρες)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΩΤΙΑΣ M2/NFP 92-507 -  B1/DIN 4102-1

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική/χρεωστική κάρτα
  • Τραπεζική κατάθεση
  • PayPal
  • Paybybank

Δείτε περισσότερα εδώ: Τρόποι Πληρωμής


Το houseart.gr παραδίδει την παραγγελία σας στο χώρο σας με συνεργαζόμενη εταιρία courier.

  • Το κόστος αποστολής για τον Ν. Αττικής είναι 5€ ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 7€ (εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές).
  • Το κόστος αποστολής για την Κύπρο είναι 18€ και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 8 εργάσιμες ημέρες.

Δείτε περισσότερα εδώ: Τρόποι Αποστολής

Θα χρειαστείτε…

  • Σκούπα
  • Πετσέτα
  • Χαρτοταινία
  • Ψαλίδι
  • Σπάτουλα (πλαστική κάρτα)

    Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή από σκόνες, λεία, επίπεδη σε πολύ καλή κατάσταση. 

Σκουπίστε την επιφάνεια.

Στεγνώστε ολόκληρη την επιφάνεια με μια
πετσέτα για να εξασφαλίσετε μια καθαρή
και στεγνη επιφάνεια.

Περιμένετε να στεγνώσει. Η επιφάνεια
πρέπει να είναι καλά στεγνή.
     

ΒΗΜΑ 1: 
Τοποθετήστε το αυτοκόλλητο στο πάτωμα
στη θέση που επιθυμείτε. Κολλήστε μια
χαρτοταινία στο κέντρο του για να μην
μετακινείτε από το σημείο. 

ΒΗΜΑ 2:
Αναδιπλώστε το αυτοκόλλητο από το
οπισθόχαρτο. Κόψτε το οπισθόχαρτο από πίσω.

ΒΗΜΑ 3:
Ξεκινήστε να κολλάτε το αυτοκόλλητο
με μια σπάτουλα (πλαστική κάρτα) με
κινήσεις από τη μέση έως τις άκρες
του γραφικού.

ΒΗΜΑ 4:
Όταν φτάσετε στο κέντρο, αφαιρέστε την
χαρτοταινία.

 

ΒΗΜΑ 5:
Αναδιπλώστε το άλλο μισό του γραφικού
και αφαιρέστε σιγά σιγά το οπισθόχαρτο.

 

ΒΗΜΑ 6:
Πιέστε το άλλο μισό του γραφικού προς
τα κάτω χρησιμοποιώντας την σπάτουλα
με κίνησεις απο το κέντρο προς τα δεξιά 
και αριστερα. Προσπαθήστε να μην πάρει
αέρα το αυτοκόλλητο.

ΒΗΜΑ 7:
Έτοιμοι για παιχνίδι!!
   

Προσοχή: Αν το αυτοκόλλητο που έχετε παραλάβει έχει κάποια τσακίσματα (λόγω της μεταφοράς) όταν να το τοποθετήσετε στον τοίχο, τεντώστε το αυτοκόλλητο και πατήστε το κάλα σε όλη την επιφάνεια χρησιμοποιώντας μία κάρτα (τύπου πιστωτικής).

Αφαίρεση
Εάν αποφασίσετε κάποια στιγμή να το αφαιρέσετε, απλώς επιλέξτε τη μία του άκρη και αφαιρέστε το αργά. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θερμό αέρα (π.χ. πιστολάκι μαλλιών) και στη συνέχεια να το αφαιρέσετε.

Twister (Ανεμοστρόβιλος)
Είναι ένα παιχνίδι φυσικής ικανότητας. Στην εκτυπωση θα δείτε χρωματιστούς κύκλους (κόκκινοι,κίτρινοι,μπλε,πράσινοι,άσπροι)
Ο κάθε παίκτης ανάλογα με τις εντολές που παίρνει πρέπει να κινείται και να ταιριάζει χέρι ή πόδι σε έναν κύκλο του σωστού χρώματος. Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο παίκτες που μπορούν να έχουν το χέρι ή το πόδι τους στον ίδιο κύκλο. Πολλές φορές οι παίκτες θα πρέπει να βάλουν τον εαυτό τους σε απίθανη ή επισφαλή θέση με αποτέλεσμα να πέσουν. Ο παίκτης αποβάλλεται όταν πέσει ή όταν ο αγκώνας ή το γόνατο αγγίξει το πάτωμα.
 
Φιδάκι
Σκοπός του παιχνιδιού είναι να φτάσει κάποιος από τους παίκτες πρώτος στο τελευταίο τετράγωνο, ξεκινώντας από το τετράγωνο Νo 1. Το παιχνίδι παίζεται από 2 - 4 παίκτες και ο κάθένας λειτουργέι σαν πιόνι. ΘΑα χρειστειτε ενα ζάρι.  Όποιος φέρει το μεγαλύτερο αριθμό ξεκινάει πρώτος. Οι υπόλοιποι παίκτες ρίχνουν με την σειρά τους το ζάρι και προχωρούν τόσα τετράγωνα όσα και ο αριθμός του ζαριού. Κατά την διαδρομή ο κάθε παίκτης συναντά εμπόδια ή βοήθειες: τα φίδια τον εμποδίζουν ενώ οι σκάλες και οι πύραυλοι τον βοηθούν. Αν σταματήσει, λοιπόν, στην αρχή μιας σκάλας ή στην βάση εκτόξευσης του πυραύλου, σκαρφαλώνει ή εκτοξεύεται και φτάνει στο τετράγωνο που τελειώνει η σκάλα ή προσγειώνεται ο πύραυλος. Αντίθετα, αν σταματήσει στο κεφάλι ενός φιδιού, τότε το πεινασμένο φίδι καταπίνει το παίχτη και αυτό καταλήγει στο τετράγωνο όπου είναι η ουρά του φιδιού. Δύο ή και περισσότεροι παίχτες μπορούν να σταματήσουν στο ίδιο τετράγωνο. Όταν κάποιος από τους παίκτες αρχίζει να πλησιάζει το τέρμα πρέπει να φέρει στο ζάρι ακριβώς τον αριθμό που θα τον οδηγήσει στο τελευταίο τετράγωνο και όχι μεγαλύτερο. Για παράδειγμα, αν ένας παίκτης βρίσκεται στο Νo 96 πρέπει να φέρει στο ζάρι τον αριθμό 1 γιατί αλλιώς θα φτάσει στο 100 αλλά μετά θα οπισθοχωρήσει. Αν φέρει, δηλαδή, 5 θα φτάσει στο 100 και θα πάει πίσω ένα τετράγωνο.
 
Σκάκι
Το γνωστό σε όλους επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής . Έχει πολλούς οπαδούς μικρούς και μεγάλους. Η εκτυπωση τοποθετείτε εύκολα. Αγοράστε πιόνια γίγαντες και αρχίστε το παιχνίδι!!! 
 
Γκρινιάρης
Το διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι παίζεται από 2 - 4 παίκτες και έχει 16 πιόνια σε 4 διαφορετικά χρώματα. Κάθε παίκτης παίρνει τα 4 πιόνια του ενός χρώματος και τα τοποθετεί στα 4 τετράγωνα του αντίστοιχου χρώματος, αυτή είναι και η βάση του. Στόχος του κάθε παίκτη είναι να μεταφέρει και να συγκεντρώσει και τα 4 πιόνια του στα τετράγωνα του ίδιου χρώματος με το Χ, ακολουθώντας τους παρακάτω όρους: Κάθε παίκτης ρίχνει μια φορά το ζάρι με την σειρά, μέχρι να φέρει “6”, οπότε αποκτά το δικαίωμα να ξεκινήσει, τοποθετώντας ένα πιόνι στο τετράγωνο με τον κύκλο του ίδιου χρώματος. Μόνο τότε έχει το δικαίωμα μιας δεύτερης ζαριάς και κινεί τα πιόνια του τόσα τετράγωνα, όσα έχει φέρει το ζάρι κατευθυνόμενος προς την φορά του βέλους. Ένα “6” επιτρέπει στον παίκτη μια δεύτερη ζαριά και κάθε φορά που θα φέρει “6” μπορεί ο παίκτης να κινήσει ένα πιόνι του που βρίσκεται ήδη στο παιχνίδι ή να ξεκινήσει ένα άλλο από τη βάση του. Στη συνέχεια, προχωράει τα πιόνια του πάνω στην εξωτερική γραμμή της καρτέλας -πάντοτε προς τη δεξιά πλευρά- μέχρι να φτάσει στο σημείο από όπου ξεκίνησε, όποτε μπαίνει στην κεντρική γραμμή που έχει το χρώμα του με το σύμβολο Χ και προσπαθεί να τα βάλει στην σειρά, φέρνοντας τη σωστή ζαριά. Αυτός που θα καταφέρει πρώτος να συγκεντρώσει και τα 4 πιόνια του στη γραμμή αυτή και να τα τοποθετήσει στην σειρά, είναι ο νικητής. Όταν ένα πιόνι, στην διαδρομή του, τύχει να σταματήσει σε ένα τετράγωνο όπου ήδη υπάρχει αντίπαλο πιόνι, το διώχνει και το υποχρεώνει να επιστρέψει στη βάση του και να ξεκινήσει και πάλι από την αρχή. Όταν δύο ή περισσότερα πιόνια του ίδιου χρώματος τύχει να σταματήσουν μέσα στο ίδιο τετραγωνάκι τοποθετούνται δίπλα δίπλα και σχηματίζουν ένα φράγμα που κανένας άλλος παίκτης διαφορετικού χρώματος δεν μπορεί να διώξει ή να ξεπεράσει.

 


Το Houseart στα Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε ενημερωμένοι

Houseart Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!