Νεράιδες
Preview

Νεράιδες

Κωδικός: nt-ig-01-00-766 Vector

Αυτοκόλλητο ντουλάπας Νεράιδες.Δώστε μία αίσθηση ζωντάνιας και ενέργειας στην ατμόσφαιρα του παιδικού δωματίου.

Σημείωση: Συμπληρώστε άν έχετε κάποια διευκρίνηση ή παρατηρήση για το προϊόν.
Προσθήκη στο καλάθι

Ανανεώστε εύκολα γρήγορα και οικονομικά την όψη της ντουλάπα σας.

Με τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα ντουλάπας μπορείτε να ανανεώσετε ένα δωμάτιο, χωρίς να το βάψετε ή να αλλάξετε τη διακόσμηση. Διαλέξετε ΔΩΡΕΑΝ φωτογραφία μέσα και αλλάξτε απλά με τον πιο εύκολο τρόπο την ντουλάπα αλλά και το δωμάτιο!!!

Προδιαγραφές επιφάνειας για τοποθέτηση αυτοκόλλητου.

Η επιφάνεια της ντουλάπας θα πρέπει να είναι λεία και καθαρή από σκόνες. Η μπογιά δεν θα πρέπει να έχει συστατικά διαλύτη (π.χ χρώμα λαδομπογιάς). Αν η πόρτα σας είναι φρεσκοβαμμένη, θα πρέπει να έχει στεγνώσει πολύ καλά (τουλάχιστον 2 εβδομάδες). Η θερμοκρασία του χώρου θα πρέπει να είναι από15-35 βαθμούς και η υγρασία μέχρι το πολύ 70%. Αν η πόρτες της ντουλάπας σας ειναι σας άβαφες το ιδανικό είναι να προηγηθεί βαφή με αστάρι. Το αυτοκόλλητο δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε πόρτες με σκοτίες, εσοχές ή πηχάκια (μόνο περιμετρικά στη λεία επιφάνεια).


Μπορώ να τοποθετήσω μόνος/η μου την ταπετσαρία;

Φυσικά, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες τοποθέτησής μας πιστά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Αν δημιουργηθούν φουσκάλες κατά την τοποθέτηση, πώς μπορώ να βγάλω τον αέρα;

Αν στην επιφάνεια του κολλημένου αυτοκόλλητου ή της ταπετσαρίας σας σχηματιστούν μικρές ή μεγαλύτερες φυσαλίδες με αέρα, τρυπήστε το αυτοκόλλητο ή την ταπετσαρία στο κέντρο τής κάθε φυσαλίδας με μια καρφίτσα και πιέστε με τη σπάτουλα από την περιφέρεια προς το κέντρο της φυσαλίδας, ώστε να φύγει ο αέρας και να απαλειφθεί.

Γράψτε στις παρατηρήσεις:

  • Στείλτε μας την συνολική διάσταση της ντουλάπας σας πλάτος x ύψος. Πχ. 320x250 (εικ.1)
  • Στείλτε μας πόσα φύλλα έχει στο σύνολο η ντουλάπα σας και την διάσταση που έχει το καθένα. Πχ. 8 φύλλα στο σύνολο. Η διάσταση του κάθε φύλλου είναι 40cm (εικ.2)

Aν η ντουλάπα σας έχει φύλλα πάνω και κάτω δεν αλλάζει κάτι για εμάς, ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες. Τα φύλλα έρχονται μονοκόμματα και τα κόβετε εσείς με ένα κοφτάκι αφού έχει γίνει η τοποθέτηση.