Άγριο άλογο που καλπάζει
Preview

Άγριο άλογο που καλπάζει

Κωδικός: 05-02-043

Μοναδικό σχέδιο σε αυτοκόλλητο τοίχου, ‘Άγριο άλογο που καλπάζει’, για ένα όμορφο υπνοδωμάτιο. Επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει και δώστε τη ζωντάνια που χρειάζεται!

Σε αυτή την παλέτα, επιλέξτε ένα χρώμα που να προσομοιάζει με εκείνο του τοίχου στον οποίο πρόκειται να επικολλήσετε αυτό το wall sticker.

Τώρα σε αυτή τη χρωματική παλέτα επιλέξτε το χρώμα ή τα χρώματα του αυτοκόλλητου που να σας ταιριάζει με εκείνο του τοίχου στον οποίο θα το επικολλήσετε

Σημείωση: Συμπληρώστε άν έχετε κάποια διευκρίνηση ή παρατηρήση για το προϊόν.
Προσθήκη στο καλάθι

Τα αυτοκόλλητα τοίχου της HouseArt...

...είναι ειδικά σχεδιασμένα αφαιρούμενα αυτοκόλλητα! Αυτοκόλλητα τοίχου που είναι εύκολο να εγκατασταθούν. Δώστε στο τοίχο σας προσωπικότητα με Αυτοκόλλητα Τοίχου HouseArt .

Προδιαγραφές επιφάνειας για τοποθέτηση αυτοκολλήτου.

Ο τοίχος θα πρέπει να είναι λείος, χωρίς υγρασίες και καθαρός από σκόνες, έτσι ώστε να έχει πολύ καλή συνοχή μεταξύ μπογιάς και τοίχου. Η μπογιά δεν θα πρέπει να έχει συστατικά σιλικόνης ή διαλύτη (οικολογικά χρώματα, λαδομπογιά). Αν είναι φρεσκοβαμμένος, θα πρέπει να έχει στεγνώσει πολύ καλά (τουλάχιστον 2 εβδομάδες). Η θερμοκρασία του χώρου θα πρέπει να είναι από 15-35 βαθμούς και η υγρασία μέχρι το πολύ 70%. Για σίγουρα αποτελέσματα και αν δεν είστε σίγουροι για τον τοίχο καλό θα ήταν να κάνετε ένα τεστ πριν την τελική εφαρμογή. Το ιδανικό είναι να προηγηθεί βαφή με αστάρι.


Μπορώ να τοποθετήσω μόνος/η μου το αυτοκόλλητο;

Φυσικά, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες τοποθέτησής μας πιστά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Αν δημιουργηθούν φουσκάλες κατά την τοποθέτηση, πώς μπορώ να βγάλω τον αέρα;

Αν στην επιφάνεια του κολλημένου αυτοκόλλητου σας σχηματιστούν μικρές ή μεγαλύτερες φυσαλίδες με αέρα, τρυπήστε το αυτοκόλλητο ή την ταπετσαρία στο κέντρο τής κάθε φυσαλίδας με μια καρφίτσα και πιέστε με τη σπάτουλα από την περιφέρεια προς το κέντρο της φυσαλίδας, ώστε να φύγει ο αέρας και να απαλειφθεί


Πόσο καιρό μπορεί να μείνει στη συσκευασία το αυτοκόλλητο και πως τα διατηρούμε;

  • Τα αυτοκόλλητα μπορούν να παραμείνουν στη συσκευασία έως 7 ημέρες.
  • Τα αυτοκόλλητα θα πρέπει να διατηρούνται σε θερμοκρασία δωματίου 25οC και 50% σχετική υγρασία.