ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
5 διακοσμητικές προτάσεις για να φέρετε το καλοκαίρι στο σπίτι σας

5 διακοσμητικές προτάσεις για να φέρετε το καλοκαίρι στο σπίτι σας

Πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στη καρδιά του καλοκαιριού, νομίζω πως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε την ανανέωση του σπιτιού. Δείτε παρακάτω την χρωματική παλέτα για το καλοκαίρι και πως μπορείτε να την συνδυάσετε με τα διακοσμητικά στοιχεία της συλλογής μας. Από τις ιδανικές αποχρώσεις για το γραφείο στο σπίτι έως και τις χαλαρωτικές αποχρώσεις για το σαλόνι που έχουν προταθεί από τους Houseartists.

 

1. Πράσινο

1. Πράσινο

Δύσκολα ένα χρώμα δηλώνει τη ζωντάνια του καλοκαιριού όπως το πράσινο. Ο κορεσμός του πράσινου συναντάται στην ύπαιθρο σε οποιοδήποτε περιβάλλον, από τα καταπράσινα λιβάδια μέχρι και τα τροπικά δάση, και μπορεί να γίνει το κλειδί για την ανάδειξη της ζωντάνιας του καλοκαιριού… αρκεί να το τολμήσεις.

2. Πορτοκαλί

Το πορτοκαλί είναι ένα διεγερτικό, ζωντανό και φανταχτερό χρώμα δίνοντας μία θετική αύρα σε οποιονδήποτε χώρο του σπιτιού και αν το χρησιμοποιήσετε. Όχι μόνο θα δώσει μία θετική διάθεση αλλά θα κάνει τον χώρο σας πιο φωτεινό και ηλιόλουστο δίνοντας μία χαρούμενη αίσθηση.

2. Πορτοκαλί
3. Κίτρινο

3. Κίτρινο

Το κίτρινο είναι ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και αυτό γιατί ακόμα και μια μικρή πινελιά κίτρινου στο χώρο σας, θα αποτελεί το καλοκαιρινό διακοσμητικό σου statement.

4. Earth Tones

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που βρισκόμαστε περισσότερο με φίλους και συγγενείς. Για αυτό και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για τη διακόσμηση του χώρου μας ζεστά και γήινα χρώματα για τη δημιουργία ενός φιλόξενου και οικείου χώρου.

4. Earth Tones
5. Απαλό Μπλε

5. Απαλό Μπλε

Εάν θέλετε να δώσετε στον χώρο σας μία αίσθηση ηρεμίας, το απαλό μπλε είναι το ιδανικό χρώμα για εσάς. Είναι το χρώμα που θα δώσει στον χώρο σας μία γαλήνια αίσθηση και θα συμπληρώσει ιδανικά το καλοκαιρινό φως που μπαίνει στο χώρο σας.

Το Houseart στα Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε ενημερωμένοι

Houseart Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!