ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Διακόσμηση υπνοδωματίου…  Φτιάξε τον προσωπικό σου παράδεισο!

Διακόσμηση υπνοδωματίου… Φτιάξε τον προσωπικό σου παράδεισο!

Το υπνοδωμάτιο είναι αυστηρά ο προσωπικός χώρος του καθενός, είναι το ησυχαστήριο του. Ο χώρος πρέπει να μεταφέρει την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης και ζεστασιάς.
Οι σύγχρονες τάσεις διακόσμησης μας επιτρέπουν να κάνουμε συνδυασμούς διαφορετικών στυλ, ώστε να έχουμε ένα πιο ανανεωμένο αποτέλεσμα.  Ας δούμε πως μπορούμε να κάνουμε τον χώρο μας πιο όμορφο.

Διακοσμήστε τους τοίχους σας….
Οι επιλογές είναι πολλές, το μόνο που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας.

Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μία ταπετσαρία η οποία θα καλύπτει έναν ή και περισσοτέρους τοίχους. Ανάλογα με την δική σας αισθητική μπορείτε να χρησιμοποιήσετε floral ταπετσαρίες, με χρώματα ή γραμμικά μοτίβα και να δώσετε τον δικό σας χαρακτήρα στο χώρο.

Αυτή είναι μια εύκολη λύση αν βαριέστε εύκολα …τις αντικαθιστάτε και ανανεώνεται τον χώρο σας οποιαδήποτε στιγμή!

Οι τελευταίες τάσεις διακόσμησης μας δείχνουν ότι μπορούμε να διακοσμήσουμε τον τοίχο συνδυάζοντας καμβάδες ή poster και να δημιουργήσουμε ένα personal statement χαλάρωσης. Δημιουργήστε ένα gallery wall είτε βάζοντας έργα διάσημων ζωγράφων, είτε ένα match λέξεων και φωτογραφιών ….το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι ξεχωριστό αφού η υπόθεση είναι καθαρά, personal!

Βάλτε στον τοίχο αυτοκόλλητα με τις ομορφιές της άνοιξης, κάθε πεόνια σε διαφορετικό μέγεθος ανθοφορίας. Αυτά τα υπέροχα λουλούδια είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν! Τοποθετήστε λουλούδια σε έναν χώρο - για να ανθίζει η καρδιά σας κάθε μέρα!

Δημιουργήστε κρυφούς χώρους..

Με ένα διαχωριστικό παραβάν, μπορείτε να δημιουργήσετε κρυφούς χώρους στο δωμάτιο. Μπορείτε είτε να τους διαχωρίσετε, είτε να κρύψετε κάποιο χώρο που δεν θέλετε να φαίνεται. Προσδίδει στο χώρο μία αίσθηση πολυτέλειας και μπορεί να αποτελέσει σημαντικό στοιχείο στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Οι ρολοκουρτίνες - ρόλερ σκίασης αποτελούν μία από τις πιο συνηθισμένες μορφές σκίασης για σπίτια. Προσφέρεται ως μια μοντέρνα εναλλακτική λύση για την προστασία από τον ήλιο αφού είναι διακριτικές, αποτελεσματικές και συμπαγείς.

Μια εναλλακτική λύση που θα κάνει την διάφορα είναι να χρησιμοποιείσετε διαχωριστικά panel αντί για προσκέφαλο στο κρεβάτι σας. Ένας τρόπος που μπορεί να σας ταξιδέψει. Μπορείτε να επιλέξετε τον αγαπημενο σας προορισμό και να νομίζετε ότι είστε μόνιμα σε διακοπές!


Δημιουργήστε αποθηκευτικούς χώρους

Ο χώρος κάτω από το κρεβάτι είναι ένας συνηθισμένος αποθηκευτικός χώρος στις μέρες μας. Πέρα από αυτό όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μοντέρνα κουτιά αποθήκευσης, η ακόμα και ψάθινα καλάθια τα οποία είναι μία πολύ έξυπνη λύση για όλα τα δωμάτια, αφού υπάρχουν απεριόριστα διαφορετικά χρώματα και στιλ.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η φαντασία σας, ώστε να αποτυπώσετε τον προσωπικό σας χαρακτήρα και αισθητική, δημιουργήστε το δωμάτιο που ονειρεύεστε.

Το Houseart στα Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε ενημερωμένοι

Houseart Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!