ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

DIRTY PINK! Ιδέες για το φοιτητικό σπίτι!


Το ροζ έχει μπει για τα καλά στη μόδα.!!!!! Ωστόσο, η επιλογή αυτού του μαλακού και ουδέτερου χρώματος μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι, επειδή το ροζ έχει μια “θηλυκή χροιά”.

Παρόλα αυτά, οι άνδρες γίνονται όλο και πιο άνετοι όταν πρόκειται για τις βρώμικες ροζ αποχρώσεις. Τολμήστε να βάλετε αυτήν την αχνή,  ξεθωριασμένη απόχρωση του ροζ στο σπίτι σας εμπνεόμενοι από τις παρακάτω εφαρμογές και συνδυασμούς…. Tο αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!!!


Το μικρό σαλόνι αποτελείται από pastel ροζ έπιπλα και αξεσουάρ, και ένα ιδιαίτερα κυρίαρχο ροζ γεωμετρικό μοτίβο στο backsplash του γραφείου. Στην ντουλάπα προστέθηκε το ίδιο γεωμετρικό μοτίβο σε λευκή & ροζ απόχρωση για να δώσει μεγαλύτερη προόπτικη στο χώρο. Το γεωμετρικό μοτίβο που επιλέξαμε μπορεί να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα έπιπλα και να δώσει μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ρομαντισμού.   

Ξεχωρίστε ένα ενιαίο δωμάτιο  με ένα διαχωριστικό Panel. Το υπνοδωμάτιο βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον καναπέ του καθιστικού, εκεί που τοποθετήσαμε το διαχωριστικό panel. To Panel παίρνει το ρόλο της πόρτας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής - και για να κρατήσει το σαλόνι καθαρό, όταν το κρεβάτι είναι ακατάστατο!


Η απίστευτα μικρή κουζίνα αποτελείται από μόλις τρία ροζ ντουλάπια, ένα νεροχύτη και μια ηλεκτρική εστία μαγειρέματος. Τι θα λέγατε να τοποθετήσουμε ένα αυτοκόλλητο τοίχου;  Σε όποια γραμματοσειρά, χρώμα και διάσταση θέλετε … 
Στην κουζίνα τοποθετήσαμε μια παλιά ροτόντα και κολλήσαμε ένα μονόχρωμό αυτοκόλλητο σε baby doll απόχρωση που την έκανε σαν καινούργια. Πάνω από την στρογγυλή τραπεζαρία κρεμάσαμε ένα φωτιστικό σε ροζ πινελιές


Δείτε πόσο όμορφο δείχνει το μπάνιο! Τα αυτοκόλλητα πλακάκια είναι σε μια υπέροχη απόχρωση βρώμικου ροζ δίνοντας vintage στιλ στον χώρο!


Υπάρχουν πολλές ιδέες για να διακοσμήσετε το φοιτητικό σας σπίτι με ελάχιστα χρήματα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το στιλ και το χαρακτήρα που θέλετε να έχει. Στη συνέχεια βρείτε τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε και τέλος ξεκινήστε να δημιουργείτε όμορφα και έξυπνα διακοσμητικά που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας, χωρίς μεγάλη δαπάνη χρημάτων.

Το Houseart στα Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε ενημερωμένοι

Houseart Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!