ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Μάθε τι χρώμα είσαι.....

Ποιο χρώμα ταιριάζει ανάλογα με το χαρακτήρα σου;
Εάν θέλετε να γνωρίσετε τον εαυτό σας λίγο καλύτερα βρείτε πιο χρώμα είστε και επιλέξτε απο την Image gallery των HouseArtists!

Κίτρινο
Φιλαράκια μου ταξιδιάρικα ….!! Δραστήριοι , ζωηροί , και διασκεδαστικοί. Έχετε συνήθως μια καλή διάθεση για να κάνετε τους άλλους να χαμογελούν . Έχετε πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ .
Χαρακτηριστικά προσωπικότητας: λαμπερή ιδιοσυγκρασία, πρακτικοί, ευρηματικοί και καινοτόμοι! Τους αρέσει να ονειροπολούν!
Χαρακτηριστικά χρώματος : ΧΑΡΑ, ΕΛΠΙΔΑ, ΑΠΑΤΗ.

Κόκκινο
ΧΡΩΜΑΤΑ …. για να αγγίξεις την ευτυχία!!! Ρομαντικοί και ελκυστικοί. Είστε συναισθηματικοί και σας αρέσει η φυσική ομορφιά. Θα δουλέψετε σκληρά στη ζωή και θα πετύχετε. Είστε πολύ γοητευτικοί και αγαπάτε τις προκλήσεις.
Χαρακτηριστικά προσωπικότητας: ενεργή συμμετοχή σε όλα, λειτουργούν με πάθος, είναι αυτάρκεις και ηγετικοί, ανυπόμονοι και ορεξάτοι για τη ζωή!
Χαρακτηριστικά χρώματος : ΠΑΘΟΣ, ΑΓΑΠΗ, ΘΥΜΟΣ.

Ροζ
Η ζωή είναι ωραία ...αν είσαι ερωτευμένος! Χαριτωμένοι, ντροπαλοί και πολύ ευαίσθητοι. Θα είστε καλός γονέας και θα αγαπάτε τα ζώα. Είναι «κοριτσίστικο» χρώμα και συνδέεται με την εσωτερική ηρεμία και γαλήνη .
Χαρακτηριστικά χρώματος : ΧΑΡΑ, ΕΛΠΙΔΑ.

Πράσινο
Υπνοδωμάτιο με στυλ… ταξιδιάρικο! Ευφυής με καλές ιδέες. Μπορεί να είστε πολύ οργανωτικοί στη ζωή σας, το οποίο κάποια στιγμή μπορεί να βλάψει τον ευαίσθητο χαρακτήρα σας. Σας αρέσουν οι υπολογιστές και τα μαθηματικά. Έχετε μεγάλες ιδέες και εφευρέσεις στο κεφάλι σας. Θα αποκτήσετε πολλά χρήματα κάποια μέρα .
Χαρακτηριστικά προσωπικότητας: οργανωτικότητα ,επιστοσύνη, γενναιοδωρία και ανεξαρτησία, λάτρεις της εξοχής και επιφυλακτικοί με τα δύσκολα!
Χαρακτηριστικά χρώματος: ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΑΦΘΟΝΙΑ, ΦΥΣΗ.

Μπλε
Το μπλε….. ηρεμεί και χαλαρώνει! Οι άνθρωποι ακολουθούν τις ισχυρές δεξιότητες ηγεσίας σας και της εξερχόμενης προσωπικότητας σας. Είστε επίσης πολύ γενναίοι και υποστηρίζετε όλες τις απόψεις σας. Επικεντρώνεστε στην ποιότητα και τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων. Σας αρέσει η διασκέδαση, αγαπάτε τη ζωή, τις κοινωνικές σχέσεις, είστε θετική και αυθόρμητη.
Χαρακτηριστικά προσωπικότητας: φερέγγυοι, άξιοι εμπιστοσύνης, συμπαθητικοί και ευαίσθητοι! Αν και έχουν προσωπικότητα «κυβερνήτη», πληγώνονται εύκολα!
Χαρακτηριστικά χρώματος: ΗΡΕΜΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΘΛΙΨΗ.

Μωβ
Αν βρείτε άγρια μπλε μωβ δώστε τους να καταλάβουν..!! Μυστηριώδης και κυκλοθυμικοί. Είστε ένας μοναχικός τύπος που τα περνάτε καλύτερα με τον εαυτό σας. Είστε έξυπνοι και ταλαντούχοι, αλλά κανείς δεν ξέρει πραγματικά τίποτα για εσάς. Δεν ανοίγεστε σε άλλους ανθρώπους , αλλά από τη στιγμή που θα μιλήσετε όλοι θα σας λατρέψουν .
Χαρακτηριστικά προσωπικότητας: ευκολόπιστοι και εκκεντρικοί! Είναι οραματιστές και λάτρεις των αλλαγών!
Χαρακτηριστικά χρώματος: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ, ΠΛΟΥΤΟΣ.

Πορτοκαλί
Η καθημερινότητά σας είναι γεμάτη πηγές απόλαυσης… Ονειροπόλος και περιπετειώδης. Κοιτάτε μπροστά το μέλλον και θέλετε να κτίσετε πάνω σε αυτό. Μπορεί να πηγαίνετε σε διαμαρτυρίες. Δεν πείθεστε εύκολα και θέλετε να προστατεύσετε τις πεποιθήσεις και τα δικαιώματά σας.
Χαρακτηριστικά προσωπικότητας: εύστροφοι, ζωηροί και οξυδερκείς, κυνηγούν τα δύσκολα και προτιμώνται για παρέα! Ιδανικοί στο να δημιουργούν!
Χαρακτηριστικά χρώματος ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Μαύρο
Κατάσταση εκτός ελέγχου - Αναμένεται ανάφλεξη! Μοναδικός και δημιουργικός. Σκέπτεστε πέρα από το μυαλό σας. Είστε σαρκαστικοί και δεν κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του .
Χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Αδύνατο χαρακτηριστικό το χιούμορ σας.
Χαρακτηριστικά χρώματος: ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ.

Καφέ
Όμορφα γήινα χρώματα....οι HOUSE ARTISTS διακρίνoυν μια αισιοδοξία. Οικογένεια – ζεστό προσανατολισμό. Αγαπάτε την οικογένειά σας, είστε θερμή και ευγενική με τους ανθρώπους. Είστε πάντα ειλικρινής, επειδή δεν σας αρέσουν τα ψέματα. Είστε κοινωνική και σας αρέσουν οι αγκαλιές.
Χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Αδύνατο χαρακτηριστικό η ειλικρίνεια σας .
Χαρακτηριστικά χρώματος ΦΥΣΗ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.

Άσπρο
H θρησκεία είναι μια προσωπική υπόθεση… Είστε βαθιά θρησκευόμενοι . Είστε ένας άγγελος. Στόχος σας είναι να εμπνεύσετε τους ανθρώπους και να τους φέρετε πιο κοντά στο Θεό. Μπορείτε να το κάνετε αυτό επιδέξια όμως, και όχι απαιτητικά , έτσι ώστε οι άνθρωποι να σας σέβονται. Είστε λογικοί, ευγενικοί, αντικειμενικοί και ανεκτικοί με του άλλους.
Χαρακτηριστικά προσωπικότητας: Εκφράζονται μέσα από την τέχνη!

Το Houseart στα Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε ενημερωμένοι

Houseart Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!