ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Peel & Stick Backsplash: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Peel & Stick Backsplash: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Εάν ψάχνετε τρόπους για να αναβαθμίσετε την κουζίνα σας, τότε το DIYing είναι ο καλύτερος τρόπος. Όχι μόνο θα εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά θα προσθέσετε στυλ στη κουζίνα σας!
Μια εξαιρετική λύση DIY που θα κάνει την διαφορά, θα ήταν η αλλαγή του backsplash της κουζίνας σας.

Τι είναι το Backsplash;
Το Backsplash είναι το κάθετο σημείο του τοίχου της κουζίνας, πίσω από το νιπτήρα και ανάμεσα στα πάνω και κάτω ντουλάπια. Ονομάζεται backsplash γιατί πολύ απλά βρίσκεται πίσω (back) και προστατεύει από τα splashes, τις πιτσιλιές δηλαδή, τόσο από λάδι κατά το μαγείρεμα, όσο και νερού από το πλύσιμο των πιάτων στο νιπτήρα. Τα τελευταία χρόνια, τα πλακάκια backsplash είναι το βασικό στοιχείο που δίνει στυλ και χαρακτήρα στη κουζίνα. 

Τα αυτοκόλλητα πλακάκια Backsplash δεν διαφέρουν οπτικά από τα κοινά πλακάκια, είναι ιδανικά για ένα γρήγορο και χαμηλού κόστους makeover. Το μεγαλύτερο προτέρημα είναι ότι είναι εύκολο να εγκατασταθούν. 
Μπορείτε να τα εγκαταστήσετε μόνοι σας!!

Γιατί να τοποθετήσετε ένα αυτοκόλλητο backsplash;
Υπάρχουν τέσσερις λόγοι για τους οποίους κάθε κουζίνα πρέπει να έχει backsplash, είτε για χρησιμότητα είτε για στυλ:

1. Προστατεύει τον τοίχο
Το backsplash τοποθετείτε για να προστατεύσει τους τοίχους σας από διαρροές και πιτσιλιές, οι οποίες μπορεί να τον καταστρέψουν. Η περιοχή αυτή κρατά υγρασία που μετατρέπεται σε μούχλα, η οποία μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην κουζίνα σας αν την αφήσετε να υπάρχει.
Το αυτοκόλλητο backsplash δεν είναι αποροφητικό. 

2. Αποτρέπει τους λεκέδες
Το νερό και το φαγητό μπορεί επίσης να αποχρωματίσουν τους τοίχους σας. Μικρές πιτσιλιές μπορούν να συσσωρευτούν και να γίνουν μεγάλοι λεκέδες με την πάροδο του χρόνου, κάνοντας τους τοίχους να φαίνονται σκοτεινοί και βρώμικοι. 

3. Καθαρίζεται Εύκολα
Ένα αυτοκόλλητο backsplash ελαχιστοποιεί τους λεκέδες και απλοποιεί τον καθαρισμό, δεν υπάρχει κίνδυνος αποχρωματισμού με την πάροδο του χρόνου ή κιτρίνισμα. Το αυτοκόλλητό backsplash είναι απλό στη συντήρηση και δεν θα χρειαστεί  να περάσετε ώρες στο καθάρισμα για να το διατηρήσετε υπέροχο στην εμφάνιση. Μπορείτε να το καθαρίζετε καθημερινά με την χρήση μιας βρεγμένης πετσέτας ή ακόμη και χρήση ήπιου καθαριστικού( πχ. Azax)

4. Δίνει στην κουζίνα το δικό σας στυλ
Οι Αμερικανοί περνούν κατά μέσο όρο 37 λεπτά κάθε μέρα στην κουζίνα τους μαγειρεύοντας γεύματα και καθαρίζοντας τα. Αυτό το ποσό είναι περίπου τέσσερις και μισή ώρα κάθε εβδομάδα. Δεν θέλετε η κουζίνα σας να φαίνεται υπέροχη αν πρόκειται να περάσετε τόσο πολύ χρόνο σε αυτήν;


Η επιφάνεια τοποθέτησης έχει μεγάλη σημασία

Όταν επιλέγετε ένα αυτοκόλλητο backsplash, πρέπει πρώτα να μετρήσετε σωστά το χώρο σας. Απαιτείται λεία επιφάνεια για την τοποθέτηση ενός αυτοκόλλητου Backsplash. To αυτοκόλλητο backsplash δίνει την αίσθηση πραγματικών πλακιδίων, ειδικά όταν τοποθετείτε σωστά. Η τοποθέτηση ενός αυτοκόλλητου backsplash είναι μια εύκολη υπόθεση. Δεν χρειάζεστε τσιμεντοκονίαμα, στόκους, αποστάτες πλακιδίων και πολλά άλλα εργαλεία. Δεν απαιτείται εμπειρία στην τοποθέτηση… απλά αφαιρέστε το backpaper  και κολλήστε το αυτοκόλλητο στη θέση του! Τόσο απλό..!

Τα πλακάκια Backsplash, κατασκευάζονται από αυτοκόλλητο μακράς διαρκείας με πλαστικοποίηση, είναι ανθεκτικά στο νερό και απλά στη συντήρηση, μπορούν να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, βελτιώνοντας παράλληλα την εμφάνιση και την άνεση του σπιτιού σας. Χωρίς αμφιβολία, τα αυτοκόλλητα backsplash θα σας δώσουν τα πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα!!!

Το Houseart στα Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε ενημερωμένοι

Houseart Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!