TUNISIA ΚΟΝΣΟΛΑ 3ΣΥΡΤΑΡΙΑ SONOMA ΜΕ PATTERN 99x35,5xH80,5cm
Preview

TUNISIA ΚΟΝΣΟΛΑ 3ΣΥΡΤΑΡΙΑ SONOMA ΜΕ PATTERN 99x35,5xH80,5cm

Κωδικός: 05-0208
Σημείωση: Συμπληρώστε άν έχετε κάποια διευκρίνηση ή παρατηρήση για το προϊόν.
Προσθήκη στο καλάθι

Οι παρακάτω τρόποι αποστολής αφορούν περιοχές εντός Ελλάδος.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα HouseArt.gr χρησιμοποιεί δύο τρόπους αποστολής

 • Παραλαβή από το κατάστημα .Στο πρώτο στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολή το «Παραλαβή από το κατάστημα. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα για 3 μέρες.
 • Courier-Μεταφορική:
  • * Με Courier έρχονται τα προϊόντα που έχουν περιορισμένο βάρος και όγκο.
  • * Με μεταφορική έρχονται τα προϊόντα μεγάλου όγκου και βάρους. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο πεζοδρόμιο του σπιτιού σας και όχι στο διαμέρισμα.

   ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ:
 • ​Για την Αττική ελάχιστη χρέωση 5,00 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 5kg το αρχικό μεταφορικό κόστος (5,00€), επιβαρύνεται με 1,00€ για κάθε κιλό πλέον των 5kg (περιλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.)
 • Για την Υπόλοιπη Ελλάδα ελάχιστη χρέωση 7,00 ευρώ . Για παραγγελίες άνω των 5kg το αρχικό μεταφορικό κόστος (7,00€), επιβαρύνεται με 1,00€ για κάθε κιλό πλέον των 5kg (περιλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.)

Εξαιρούνται απο την κατηγορία Είδη Σπιτιού τα: Καλαθια, Καθρεπτες, Πινακες, Ρολογια, Φαναρια - Κηροπηγια, Κορνιζες & Side Tables.

Χρόνοι αποστολής
Οι παραγγελίες εκτελούνται την αμέσως επόμενη ημέρα από τη μέρα παραγγελίας. Τα προϊόντα μικρού όγκου (π.χ. διακοσμητικά κλπ.) τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα αποστέλλονται την αμέσως επόμενη ημέρα με courier και τα παραλαμβάνετε σε 4-7 εργάσιμες ημέρες. Τα υπέρβαρα ή ογκώδη προϊόντα, όπως (πχ. έπιπλα, ομπρέλες βαρέου τύπου κλπ.), τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα, αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών στο χώρο σας και τα παραλαμβάνετε σε 4-7 εργάσιμες ημέρες.
Επίσης θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή με email την αμέσως επόμενη ημέρα για τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας.
Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών που οφείλονται σε τρίτους, σε ανωτέρα βία ή σε συνδρομή γεγονότων.
Προσοχή: Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του τελικού ποσού της παραγγελίας (τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν τον αγοραστή).

Καθυστέρηση λόγω ανωτέρας βίας
Η Houseart.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

Η εταιρεία μας καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιοχές της Ελλάδος, ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα σημεία.
Η εταιρεία αποστολής που συνεργαζόμαστε είναι η ACS courier και το πρακτορείο Δελατόλας ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής, στην Ελλάδα.
Οι περιοχές εκτός των ορίων πόλεων χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες. Σε αυτές τις περιοχές ανήκει η Ηπειρώτική & Νησιωτική Ελλάδα καθώς και η Κρήτη.
Η ελάχιστη χρέωση αποστολής σε αυτές τις περιοχές είναι 22,00€.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χρέωση δεν θα είναι αυτή που σας έχει βγάλει αρχικά η φόρμα της παραγγελίας σας (γιατί δεν μπορεί να υπολογισθεί το κόστος των μεταφορικών για την Δυσπρόσιτη περιοχή σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε).
Θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία, πριν την αποστολή της παραγγελίας σας για ενημέρωση της χρέωσης και αν συμφωνείτε φυσικά.
Για περιοχές εντός ορίων πόλεως ισχύει η χρέωση που εμφανίζετε αρχικά στη φόρμα της παραγγελίας σας (π.χ. Αθήνα, Πάτρα, Θεσαλλονίκη..κτλ).

Για τη λίστα των δυσπρόσιτων περιοχών μπορείτε να μπείτε στο link: https://www.acscourier.net/el/453

Επισημαίνεται ότι ο ορισμός των δυσπρόσιτων περιοχών γίνεται από τις ίδιες τις εταιρείες ταχυμεταφορών και ενδέχεται να αλλάζει από καιρό σε καιρό άνευ προηγούμενης δικής μας ενημέρωσης από αυτές. 

Διασφάλιση Ποιότητας
Οι διαδικασία του Ποιοτικού Ελέγχου αφορά τόσο την εταιρεία μας, όσο και τα Προϊόντα μας. Το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου συνεργάζεται με τα λοιπά τμήματα της εταιρείας προκειμένου να συντονίσουν και να προγραμματίσουν  τον τεράστιο όγκο ελέγχου των προϊόντων που διαθέτουμε. Μέριμνα του είναι ο σχολαστικός έλεγχος συσκευασίας και προϊόντος και η θέσπιση αυστηρών προδιαγραφών προς όφελος και διασφάλιση του καταναλωτή.

Διαδικασία αλυσίδας ποιοτικού ελέγχου.
Η αλυσίδα των προϊόντων φροντίζουμε να διατηρείται σε κάθε στάδιο διακίνησης τους από την παραλαβή τους μέχρι και τη διάθεση τους στο κατάστημα με πολύ αυστηρές διαδικασίες, ώστε τα προϊόντα να φθάνουν ασφαλή και σε άριστη κατάσταση σε εσάς.
Κάθε αποστολή ελέγχεται εσωτερικά και εξωτερικά της συσκευασίας, παράλληλα γίνεται καταγραφή σε HD video, η εικόνα του προϊόντος αλλά και της συσκευασίας και τέλος, παραλαμβάνει η μεταφορική/courier από τους υπεύθυνους των καταστημάτων μας, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την ακέραιη ασφάλεια του προϊόντος

Κατά την παραλαβή
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής που αφορούν την διακίνηση των εμπορευμάτων με την μεταφορική "Δελατόλα" ή με την ACS Courier της παραγγελίας σας. Η παραλαβή σας, γίνεται στο πεζοδρόμιο και είσαστε υπεύθυνοι για τον έλεγχο των προϊόντων που παραλαμβάνετε. Θα πρέπει, παρουσία, του υπαλλήλου της μεταφορικής εταιρείας ή της ACS Courier να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε την ακεραιότητα και την εμφανισιακή κατάσταση των προϊόντων σας. Εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπάσιμο μερών του προϊόντος , ΔΕΝ θα πρέπει να παραλάβετε. Αμέσως μετά, θα πρέπει να μας ενημερώσετε. Μετά την παραλαβή των προϊόντων από εσάς, και την υπογραφή σας, στο αντίστοιχο παραστατικό παράδοσης, από την μεταφορική εταιρεία ή την ACS Courier ΔΕΝ φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές που τυχόν προκύψουν. Η μεταφορά του ελεγχθέντος προϊόντος (αποσυσκευασμένο) από το πεζοδρόμιο σε όροφο, ή άλλο μέρος, για τυχόν ζημιές, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Τρόποι Πληρωμής:
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δυο (3) τρόπους για να πληρώσετε την παραγγελία σας:

1. Πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού:
Όνομα Δικαιούχου: ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Τράπεζα

Λογαριασμός

ΙΒΑΝ

Alpha Bank

5320.0232.0000.605

GR6801405320532002320000605

Εθνική

78500285255

GR06 0110 7850 0000 7850 0285 255

Eurobank

0026.0015.7602.0073.7996

GR2702600150000760200737996

Πειραιώς

6319-128639-517

GR9201713190006319128639517

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο info@houseart.gr
Έπειτα από την επιβεβαίωση λήψης του Swift από την τράπεζα μας, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.
Στις διατραπεζικές συναλλαγές (κατάθεση σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας από διαφορετική τράπεζα) τα έξοδα επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον εντολέα.

2. Χρήση πιστωτικής κάρτας:
Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε με την πιστωτική σας κάρτα. Δεκτές γίνονται όλες οι κάρτες.
Visa, Mastercard……..
Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας γίνεται ταυτόχρονα με την τοποθέτηση της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

3. Με PayPal
Μόλις εξοφλήσετε την παραγγελία σας, στείλτε μας το αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης με fax στο 2610.641460 ή ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο 210.873.20.90. Αν κάνετε την πληρωμή μέσω web-banking, μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης με e-mail στο info@houseart.gr.

Να γνωρίζετε ότι:
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 23.12.2016 παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα