Κόκκινα χείλη
Preview

Κόκκινα χείλη

Κωδικός: cf-ig-18-00-095

Τα έντονα και ιδιαίτερα μοτίβα είναι αυτά που κλέβουν την παράσταση! Γι αυτό το λόγο μην διστάσετε να τα επιλέξετε με τα νέα φωτιστικά Set Κόκκινα χείλη και εκπλήξτε τους καλεσμένους σας!

Σημείωση: Συμπληρώστε άν έχετε κάποια διευκρίνηση ή παρατηρήση για το προϊόν.
Προσθήκη στο καλάθι

Τα φωτιστικά της HouseArt είναι κάτι περισσότερο από λειτουργικά! Επιλέξτε αναμεσα σε 2 κατηγορίες παιδικά & διάφορα. Οι διαχρονικές γεμάτες στυλ φωτογραφίες και τα συναρπαστικά μοτίβα, δίνουν στο σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα και τα παιδικά δωμάτια μοναδικότητα και φινέτσα. Τα μοτίβα μπορούν να εναλλάσσονται εύκολα, με τον τρόπο που σκέφτηκαν οι HouseArtists. Επιλέξτε σε οποιοδήποτε χρόνο κάποιο άλλο μοτίβο για φωτιστικό και αλλάξτε την διάθεση σας εύκολα και γρήγορα!

Τα φωτιστικά είναι ημιδιαφανή και επιτρέπουν στα έντονα χρώματα της εκτύπωσης να εχουν εξαιρετικά απόδοση. Το ντουί της λάμπας είναι συμβατό με τυπικό μέγεθος λάμπας Ε27 και μήκος καλωδίου 0,70cm.

  • Το Set 1 + 1 Περιλάμβανει 1τμχ Κρεμαστό Φωτιστικό Ø 40cm H 34cm και 1τμχ Επιτραπέζιο Φωτιστικό Ø 19,5cm H 26cm
  • Το Set 1 + 2 Περιλάμβανει 1τμχ Κρεμαστό Φωτιστικό Ø 40cm H 34cm 2τμχ Επιτραπέζιο Φωτιστικό Ø 19,5cm H 26cm

Στα φωτιστικά της HouseArt τα μοτίβα μπορούν επίσης να εναλλάσσονται εύκολα, με τον τρόπο που σκέφτηκαν οι HouseArtists (Εικ. 2,3,4). Τα στεφάνια και το ρολό backlit με το θέμα της επιλογής που θα παραλάβετε έχουν τοποθετημένο velcro, ή αλλιώς "σκρατς. Με απλές κινήσεις λοιπόν μπορείτε να τοποθετήσετε ή να αλλάξετε το θέμα που έχετε επιλέξει. Ένα παιδικό φωτιστικό μετατρέπεται απλά και εύκολα σε ένα μοντέρνο φωτιστικό για εφήβους.

  1. Η συσκευασία περιλαμβάνει (εικ.1):
  • 2 στεφάνια Φ40εκ. ή Φ25εκ. διάμετρο (Η επιλογη διάστασης είναι δική σας).
  • 1 ρολο Backlit (Θέμα της επιλογης σας) .
  • 1 ντουί Ε27 και μήκος καλωδίου 0,70cm.