ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Κάδοι Απορριμάτων Παιδικοί

Μάθετε το παιδί σας να είναι τακτικό και να κρατά καθαρό το δωμάτιό του με κάδους που θα βρείτε στη Houseart. Ανακαλύψτε στη συλλογή μας παιδικούς κάδους σε φοβερά σχέδια και χρώματα και βάλτε τέλος στην ακαταστασία και τα σκουπίδια στο παιδικό δωμάτιο.

Είναι κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικά και χάρη στα χαρούμενα σχέδιά τους θα γίνουν ιδιαίτερα αγαπητά από τα παιδιά. Επιλέξτε το σχέδιο και το χρώμα που αρέσει στο παιδί σας και προσθέστε αυτό το απαραίτητο αξεσουάρ στο παιδικό δωμάτιο. Η καθαριότητα θα γίνει από μια «βαρετή» μια διασκεδαστική διαδικασία!

Βρέθηκαν 11 προϊόντα
ΦΙΛΤΡΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Οι κάδοι απορριμμάτων που θα βρείτε στη συλλογή της Houseart είναι κατασκευασμένοι από πλαστικό, υλικό ελεγμένο και ανθεκτικό, κατάλληλο να βάζετε τα απορρίμματά σας στο γραφείο, στο μπάνιο, ή στο παιδικό δωμάτιο.

Θα τους βρείτε όλους σε υπέροχα σχέδια και χρώματα για να διαλέξετε το αγαπημένο σας. Η κατασκευή αλλά και τα μη τοξικά χρώματά τους τούς καθιστά κατάλληλους να βρίσκονται σε κλειστό χώρο, όπως π.χ. στο παιδικό δωμάτιο, με ασφάλεια.

Οι κάδοι απορριμμάτων που σας παρέχουμε είναι διαφόρων λίτρων για να διαλέξετε τον ιδανικό, ανάλογα το που θα τον τοποθετήσετε.

Πιο συγκεκριμένα, θα βρείτε κάδους από 1 λίτρο μέχρι και 10 λίτρα. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτόν που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας!

Αν ψάχνετε έναν κάδο απορριμμάτων να τον χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά για την ανακύκλωση, στη συλλογή μας οι κάδοι που θα βρείτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλοι για αυτό το σκοπό! Απλά διαχωρίστε τους από τους υπόλοιπους κάδους σας και κάντε εύκολα την ανακύκλωσή σας.

Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιείτε και τους πιο μικρούς κάδους, με τα χαρούμενα χρώματα και σχέδια, για να μάθετε στο παιδάκι σας τη σημασία της ανακύκλωσης με τον πιο εύκολο και χαριτωμένο τρόπο! Όταν γεμίσουν οι κάδοι σας, απλά αδειάστε τους στον πλησιέστερο κάδο ανακύκλωσης.

Είναι απαραίτητο ανά τακτά χρονικά διαστήματα να καθαρίζετε τον κάδο σας, καθώς αποτελεί εστία μικροβίων λόγω των σκουπιδιών. Ο καθαρισμός τους είναι πολύ εύκολος. Απλά:

  • - αδειάστε τον

  • - τρίψτε τον με σφουγγάρι και υγρό σαπούνι

  • - ξεπλύντε τον

  • - αφήστε τον να στεγνώσει

και είναι έτοιμος ξανά για χρήση!

Tip! Για να μη λερώνεται πολύ γρήγορα, μπορείτε να βάζετε μια σακούλα μέσα, πριν αρχίσετε να πετάτε τα σκουπίδια σας.

Το Houseart στα Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε ενημερωμένοι

Houseart Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!