ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Παιδικά - Φορητά Γιογιό

Ήρθε η ώρα να αποχωριστεί το μικρό σας τις πάνες; Κάντε την εκπαίδευση της τουαλέτας παιχνιδάκι με τα κατάλληλα αξεσουάρ και εκπαιδευτικά γιογιό που θα βρείτε μόνο εδώ! Ξεκινήστε την εκπαίδευση και πείτε αντίο στις πάνες εύκολα μια για πάντα!

Στη συλλογή μας θα βρείτε γιογιό σε μοναδικά σχέδια και χρώματα που θα ενθουσιάσουν τα μικρά σας και θα τα βοηθήσουν να μάθουν την τουαλέτα πιο εύκολα! Βοηθήστε τα μικρά σας στο σπίτι αλλά και στη βόλτα καθότι η συλλογή μας περιέχει και φορητά γιο γιο και αναδιπλούμενες φορητές εκπαιδευτικές τουαλέτες!

Επιλέξτε αυτά που χρειάζεστε και μείνετε ήσυχοι πως γρήγορα το παιδί σας θα σας ζητάει μόνο του να το πάτε στο γιογιό του για να τα κάνει. Στη Houseart θέλουμε να κάνουμε την καθημερινότητά σας ευκολότερη. Για αυτό φροντίζουμε και ανανεώνουμε διαρκώς τη συλλογή μας για να έχετε πάντα όλα όσα χρειάζεστε.

Βρέθηκαν 8 προϊόντα
ΦΙΛΤΡΑ

Συχνές Ερωτήσεις

Όταν αρχίζουν σιγά-σιγά να μεγαλώνουν τα μωράκια, όλοι οι γονείς αναρωτιούνται ποια είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσουν τις πάνες και να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το γιογιό. Αν και εσείς σκέφτεστε ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να μάθετε στο μικρό σας να κάνει την ανάγκη του στο γιογιό, εδώ θα βρείτε την απάντηση.

Πιο συνηθισμένη ηλικία στα μωράκια που αρχίζουν να μαθαίνουν να χρησιμοποιούν το γιογιό είναι από το 2ο έτος και μετά. Φυσικά, η ηλικία πάει κατά προσέγγιση. Στην ηλικία των 2 τα μωράκια καταλαβαίνουν και μπορούν να εκφράσουν την ανάγκη τους για τουαλέτα. Έτσι, θα μπορείτε και εσείς να ξέρετε πότε να το χρησιμοποιήσει.

Τα γιογιό διαφοροποιούνται ανάλογα την ηλικία και τη γνώση χρήσης του. Έτσι, με γνώμονα αυτό μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο γιογιό για το παιδάκι σας. Αν το μικρό σας είναι στα πρώτα στάδια εκμάθησης της τουαλέτας, τότε τα κλασικά γιογιό που τοποθετούνται στο πάτωμα είναι η καλύτερη επιλογή.

Αν πάλι έχει “μεγαλώσει” και θέλει να κάνει τη μετάβαση στην τουαλέτα, τα γιογιό με σκάλα είναι ιδανικά. Με αυτά το παιδάκι σας θα μπορεί να κάθεται στη λεκάνη χωρίς να βυθίζεται μέσα, καθώς το ειδικά διαμορφωμένο καρεκλάκι του γιογιό θα το κρατά στη θέση του. Όποιο και αν θέλετε να πάρετε για το μικρό σας, στη συλλογή της Houseart θα το βρείτε!

Οι εκπαιδευτικές τουαλέτες είναι ειδικά κατασκευασμένα καθισματάκια με σκαλάκι που προσαρμόζονται πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας και αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τη μετάβαση των παιδιών από το γιογιό στην τουαλέτα. Με το σκαλάκι που διαθέτουν, διευκολύνουν τους μικρούς μας φίλους να ανεβαίνουν και να κάθονται πάνω στη λεκάνη άνετα για να κάνουν την ανάγκη τους.

Αν ήρθε η στιγμή και το παιδάκι σας να κάνει αυτή τη μετάβαση στην τουαλέτα, τότε μια εκπαιδευτική τουαλέτα είναι αυτό που χρειάζεστε. Εσείς, βοηθήστε το να ανέβει τις πρώτες φορές και θα το δείτε σύντομα ευτυχισμένο που κατάκτησε αυτή την ιδιότητα των μεγάλων!

Το Houseart στα Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε ενημερωμένοι

Houseart Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!