Διαλογισμός γιόγκα
Preview

Διαλογισμός γιόγκα

Κωδικός: ca-ig-09-00-544

Γεμίστε τον χώρο σας με αρμονία και θετική ενέργεια επιλέγοντας τον πίνακα Διαλογισμός γιόγκα της συλλογής Πόλεις - Ταξίδια!

Σημείωση: Συμπληρώστε άν έχετε κάποια διευκρίνηση ή παρατηρήση για το προϊόν.
Προσθήκη στο καλάθι

Διακοσμήστε το χώρο σας με την φωτογραφία της επιλογής σας σε καμβά απο 100% βαμβάκι. Βρείτε την φωτογραφία που αγαπάτε ανάμεσα στις κατηγορίες των HouseArtists και λατρέψτε το χώρο σας. Εκτυπώστε την δικη σας φωτογραφία και δημιουργήσετε τη δική σας, μοναδική.

Τα τελάρα που χρησιμοποιούμε κατασκευάζονται από ξύλο πεύκου, κατάλληλα στεγνωμένο για να μην πετσικάρει, άψογα επεξεργασμένο με υπερυψωμένο προφίλ για ομαλή εφαρμογή του καμβά.
Οι καμβάδες εφαρμόζονται κατ’ επιλογή του πελάτη σε 2 ειδών τελάρα:
Α. Λεπτό τελάρο πάχους 2 εκατοστών ή
Β. Παχύ τελάρο πάχους 3 εκατοστών

Η κορνίζα είναι 2 όψεων και γίνεται φαρδιά ή λεπτή, αναλόγως με την κατεύθυνση με την οποία θα εφαρμοστεί σε αυτήν ο τελαρωμένος πίνακας. Θα σας παραδώσουμε τον πίνακά σας, όπω επιλέξετε, με λεπτή ή φαρδιά κορνίζα. Ωστόσο, θα έχετε πάντα τη δυνατότητα με ένα απλό κατσαβίδι να αλλάξετε τη λεπτή σε φαρδιά κορνίζα ή αντίστροφα.

 

Οι κορνίζες για καμβάδες είναι κατασκευασμένες από άψογα επεξεργασμένο και φινιρισμένο ξύλο πεύκου και εφαρμόζουν σε καμβάδες τελαρωμένους σε λεπτό τελάρο (πάχους 2 εκ.).

Διαστάσεις: Διατίθενται σε 26 διαφορετικές διαστάσεις με όλους τους μεταξύ τους συνδυασμούς (διάσταση πλάτους x διάσταση ύψους) από 18 εκ. η ελάχιστη έως 200 εκ. μέγιστη. Οι διαστάσεις αυτές είναι οι εσωτερικές της κορνίζας, δηλαδή στα σημεία όπου εφάπτεται-προσαρμόζεται ο τελαρωμένος καμβάς. Ο κορνιζαρισμένος πίνακας που θα παραλάβετε θα είναι κατά 3 περίπου εκατοστά μεγαλύτερος, τόσο στο πλάτος όσο και στο ύψος.