Τρόποι αποστολής


Στη HouseArt.gr  κάνουμε αποστολές  σε Ελλάδα και Κύπρο.

Συνεργάτιδα εταιρεία για τις αποστολές στις υπόλοιπες κατηγορίες προϊόντων είναι η Acs courier.
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μόνο τις καθημερινές ημέρες. Αν θέλετε η παράδοση να γίνει Σάββατο, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 2,50€. Τα δέματα παραδίδονται από το αντίστοιχο κατάστημα της περιοχής σας στο χώρο σας.

Αποστολή σε: Ελλάδα
Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50,00€, ΜΟΝΟ στις κατηγορίες Αυτοκολλητα - Ταπετσαρίες - Κουρτίνες Μπάνιου.
Ελαχιστη χρεωση
 αποστολής για ΟΛΕΣ τις παραγγελίες κάτω των 50,00€, εντός Αθήνών χρέωση  5,00€, για την υπόλοιπη Ελλαδα ελάχιστη χρέωση 7,00€.
Ο  χρόνος παράδοσης είναι 5-7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία που καταχωρήσατε την παραγγελία.  Οι κατηγόριες ΕΠΙΠΛΑ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ & ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ έχουν παράδοση 10- 15 εργάσιμες ημέρες.
Αν υπάρξουν καθυστερήσεις (π.χ. αργίες, απεργίες, δυσπρόσιτες περιοχές κτλ..) που δεν εξαρτώνται από εμάς, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί.

Την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας, θα λάβετε ειδοποιητικό e-mail ότι έγινε η αποστολή ώστε να μπορέσετε να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες με το πλησιέστερο κατάστημα Αcs courier της περιοχής σας.

Τρόποι πληρωμής σε Ελλάδα:
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις (4) τρόπους για να πληρώσετε την παραγγελία σας: Κατάθεση σε τράπεζα, Πιστωτική , Paypal, PayByBank

Αποστολή σε: Κύπρο
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την ACS courier μόνο τις καθημερινές ημέρες. Η παράδοση γίνεται σε οχτώ (8) εργάσιμες  από την ημέρα της παραγγελίας.
Παρακάτω βλέπετε την χρέωση αποστολής ανά προϊόν.

Την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας, θα λάβετε ειδοποιητικό e-mail ότι έγινε η αποστολή ώστε να μπορέσετε να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες με το πλησιέστερο κατάστημα Αcs courier της περιοχής σας.

Τρόποι πληρωμής σε Κύπρο:
Για παραγγελίες στην Κύπρο η πληρωμή γίνεται μόνο με Πιστωτική κάρτα και πληρωμή με Paypal.

Τι συμβαίνει εάν δεν παραλάβω το δέμα μου;
Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε το δέμα σας και επιστραφεί πίσω σε εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για δεύτερη αποστολή με την ίδια χρέωση όπως η πρώτη. Το ποσό αυτό πρόκειται να καλύψει τη διπλή αποστολή (προς εσάς και πίσω) καθώς και την συσκευασία των προϊόντων.

Το προϊόν έχει υποστεί ζημιά κατά την άφιξη.
Αγοράσατε ένα προϊόν που έχει υποστεί ζημιά κατά την άφιξή του ή είναι ελαττωματικό για οποιονδήποτε άλλο λόγο; Αν δείτε πως η συσκευασία έχει υποστεί κακοποίηση παρακαλούμε μην παραλάβετε το δέμα και μην δεχθείτε την αποστολή. Αν πάλι παραλάβετε και στη συνέχεια δείτε πως το προϊόν έχει υποστεί κακοποίηση στείλτε με e-mail στην υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών στο info@houseart.gr και υποβάλετε φωτογραφίες του προϊόντος / συσκευασίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 
Η εταιρεία μας καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιοχές της Ελλάδος, ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα σημεία.
Η εταιρεία αποστολής που συνεργαζόμαστε είναι η ACS courier και το πρακτορείο Δελατόλας ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής, στην Ελλάδα.
Οι περιοχές εκτός των ορίων πόλεων χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες. Σε αυτές τις περιοχές ανήκει η Ηπειρώτική & Νησιωτική Ελλάδα καθώς και η Κρήτη. Η ελάχιστη χρέωση αποστολής σε αυτές τις περιοχές είναι 22,00€.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η χρέωση δεν θα είναι αυτή που σας έχει βγάλει αρχικά η φόρμα της παραγγελίας σας (γιατί δεν μπορεί να υπολογισθεί το κόστος των μεταφορικών για την Δυσπρόσιτη περιοχή σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε).
Θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία, πριν την αποστολή της παραγγελίας σας για ενημέρωση της χρέωσης και αν συμφωνείτε φυσικά.
Για περιοχές εντός ορίων πόλεως ισχύει η χρέωση που εμφανίζετε αρχικά στη φόρμα της παραγγελίας σας (π.χ. Αθήνα, Πάτρα, Θεσαλλονίκη..κτλ).

Για τη λίστα των δυσπρόσιτων περιοχών μπορείτε να μπείτε στο link: https://www.acscourier.net/el/453

Επισημαίνεται ότι ο ορισμός των δυσπρόσιτων περιοχών γίνεται από τις ίδιες τις εταιρείες ταχυμεταφορών και ενδέχεται να αλλάζει από καιρό.
Στόχος μας είναι η 100%  ικανοποίηση του πελάτη, οπότε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν είστε δυσαρεστημένοι με την παραλαβή σας.