ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Εύκολες Ιδέες Διακόσμησης Παιδικού Δωματίου!

Εύκολες Ιδέες Διακόσμησης Παιδικού Δωματίου!

Μεταμορφώστε το παιδικό δωμάτιο με παιδικές ταπετσαρίες τοίχου, πίνακες σε καμβά, Poster …κτλ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Διαλέξτε το θέμα που σας αρέσει και φτιάξτε ένα παιδικό δωμάτιο που θα εξάπτει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά των παιδιών σας! Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη δική σας εικόνα για ένα χώρο μοναδικό για εσάς!

Υπάρχουν τόσα πολλά χρώματα και θέματα για να διαλέξετε, είναι δύσκολο να αποφασίσετε από πού να ξεκινήσετε; Eπιλέξτε μια ταπετσαρία που θα είναι το κεντρικό θέμα του δωματίου.

Μπορείτε πραγματικά να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη με τα θέματα στις παιδικές ταπετσαρίες των House Artists. Επιλέξτε θέματα από παραμύθια, χαρούμενα ζωάκια  που φαίνονται να πηδούν από τον τοίχο με ζωντανά χρώματα, ρομαντικά μοτίβα. Βρείτε τι ταιριάζει τέλεια με την προσωπικότητα του παιδιού σας. Διαλέξετε το θέμα μαζί με το παιδί σας και αφήστε το ίδιο να διαλέξει την εικόνα που επιθυμεί για το δικό του δωμάτιο. Αν πάλι θέλετε να δείτε την έκπληξη στο πρόσωπο του παιδιού,  βάλτε μια ταπετσαρία και κάνετε του έκπληξη!

Ρίξτε μια ματιά στις ταπετσαρίες των House Artists αν περιμένετε ένα νέο μωρό! Επίσης βρείτε θέματα για τους μεγαλύτερους μας φίλους που αγαπούν τα φορτηγά, τους δεινοσαύρους, τις ζούγκλες, κάστρα πριγκίπισσας, γοργόνες, μονόκερους, πεταλούδες ….. και ότι άλλο υπάρχει στην παραμυθένια φαντασία σας.

Το Houseart στα Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε ενημερωμένοι

Houseart Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!