ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Γνωρίστε τα υλικά της HouseArt

Δημιουργείστε υψηλής αισθητικής προσωποποιημένες ταπετσαρίες για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, χώρους γραφείων αλλά και υπνοδωμάτια, με την ειδική σειρά προϊόντων ψηφιακής εκτύπωσης που σας προτείνουμε. Αυτοκόλλητες ή μη, υφασμάτινες ή βινυλίου, ανάγλυφες ή λείες, οι ταπετσαρίες της σειράς μπορούν να μεταμορφώσουν εύκολα και οικονομικά οποιοδήποτε χώρο, προσφέροντας άριστη ποιότητα εκτύπωσης με τα περισσότερα συστήματα solvent, eco/mild solvent, HP Latex, UV inkjet.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες παρακάτω για τα υλικά μας.

Ταπετσαρίες τοίχου

  • Υγρή κόλλα (wallpaper) Μια καθολική υφή κόκκου που εκτονώνει στο φως όμορφα οπτικά και βελτιώνει το βάθος του χρώματος. Το λευκό τέλειο φινίρισμα του λειτουργεί άψογα. Η συνεκτικότητα της υφής του υλικού εξασφαλίζει ευκρίνεια της εικόνας.
     
  • Αυτοκόλλητη ταπετσαρία (DecoMural)
    Το προϊόν διακόσμησης DecoMuralTM, είναι αυτοκόλλητη ταπετσαρία με λευκή, ματ, ανάγλυφη επιφάνεια και πολυτελή υφή. Έχει χάρτινο φορέα και διάφανη ακρυλική κόλλα. Η ταπετσαρία DecoMuralTM έχει σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογές εσωτερικής διακόσμησης. Είναι κατάλληλη για εκτύπωση από τα περισσότερα ψηφιακά συστήματα inkjet της αγοράς. Το γεγονός πως είναι εκτυπώσιμη επιτρέπει να επιλέξετε και να δημιουργήσετε το δικό σας, μοναδικό σχέδιο για το χώρο σας.
     
  • Βινύλιο (828P)
    Το  υλικό  αυτό είναι κατάλληλο για εσωτερικές και υπαίθριες εφαρμογές ,σε επίπεδες ή ελαφρώς κυρτές επιφάνειες.
     
  • Υφασματινή ταπετσαρία (DECOSATIN SP)
    Η ταπετσαρία DecoSatinTM έχει σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογές εσωτερικής διακόσμησης. Είναι κατάλληλη για εκτύπωση από τα περισσότερα ψηφιακά συστήματα inkjet της αγοράς (eco-solvent, UV ή Latex). Το γεγονός πως είναι εκτυπώσιμη επιτρέπει να επιλέξετε και να δημιουργήσετε το δικό σας, μοναδικό σχέδιο για το χώρο σας.


     

Aυτοκόλλητα τοίχου
Για κοπτικά γράμματα, γραφικά ή μονοχρωματικές επιφάνειες διατίθεται η σειρά έγχρωμων CAD/CAM φιλμ MACal 8900 Pro και ειδικά τα 16 νέα ματ χρώματα της Designer Series, που είναι               εμπνευσμένα από τις διεθνείς τάσεις της διακόσμησης. Επιλέξτε μια από τις αποχρώσεις water lily, silk gray, purple bishop κ.α. και δημιουργείστε μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

  • MACal 8900 Pro
    Η σειρά αυτοκόλλητων MACal 8900 PRO της Mactac είναι φιλμ βινυλίου με διάρκεια ζωής άνω των 3 ετών για εσωτερικούς χώρους. ​Τα βινύλια διαθέτουν ακρυλική, ημι-μόνιμη κόλλα για εύκολη εφαρμογή, εξαιρετική σταθερότητα, και μπορούν να αποκολληθούν δίχως να αφήσουν κατάλοιπα. Διαθέτουν ιδιότητα αυτοκατάσβεσης (Β1) και δεν περιέχουν κάδμιο ή άλλα βαρέα μέταλλα. Είναι άοσμα και κρίνονται ασφαλή για χρήση σε εσωτερικό χώρο, καθώς και σε χώρους όπου κινούνται παιδιά.



Πίνακες σε καμβα

H επιλογή του υλικόυ είναι της εταιρείας JM Textiles, και είναι απο 100% βαμβακί. Προσφέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα εκτύπωσης με ζωντανά, λαμπερά χρώματα, ιδανικά για πραγματικές αναπαραγωγές έργων τέχνης, επαγγελματική φωτογραφία, σκηνικά θεάτρου και τηλεόρασης και βέβαια εφαρμογές εσωτερικής διακόσμησης. Οι καμβάδες διαθέτουν πιστοποίηση Öko-Tex Standard και είναι 100% ανακυκλώσιμοι.

  • MEDIATEX BOTICELLI 
    Το συγκεκριμένο υλικό έχει όλα τα υψηλά πρότυπα, προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις μας και να δώσει στους φίλους μας 100%  ικανοποίηση. Έχει πολυτελή υφή υφάσματος 100% βαμβάκι και αποδίδει πλούσιο χρωματικό αποτέλεσμα. Είναι ειδικά επεξεργασμένο για προστασία από υγρασία, μούχλα και λεκέδες. Το JM Mediatex® BOTTICELLI διαθέτει πιστοποίηση Oeko-Tex οικολογικής κατασκευής και είναι πλήρως συμβατό με τον ανθρώπινο οργανισμό. Είναι άοσμο και κρίνεται ασφαλές για χρήση σε εσωτερικό χώρο, καθώς και χώρους όπου κινούνται παιδιά.


Το Houseart στα Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε ενημερωμένοι

Houseart Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!