ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Ταπετσαρίες τοίχου: Tips για να ανανεώσετε τη διακόσμηση στο σαλόνι

Το σαλόνι αποτελεί τον πιο αγαπημένο χώρο που όλοι θέλουν να περνούν στιγμές χαλάρωσης, μόνοι ή με την παρέα τους. Αποτελεί, επίσης, έναν ιδανικό χώρο για συναντήσεις, πάρτι, ακόμα και για meetings. Για αυτό η διακόσμησή του είναι σημαντική για τη δημιουργία του ιδανικού περιβάλλοντος, για οποιαδήποτε χρήση.

Στο παρόν άρθρο, θα σας δώσουμε tips και συμβουλές για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας με ταπετσαρίες τοίχου, μετατρέποντάς το σε ένα δωμάτιο που θα εκπέμπει στιλ και θα μαγνητίζει τα βλέμματα. Όποιο και αν είναι το στιλ σας, θα βρείτε τις καλύτερες συμβουλές για να μεταμορφώσετε τον αγαπημένο σας χώρο εκπληκτικά!

Τι είναι οι ταπετσαρίες τοίχου;

Πριν, όμως, προχωρήσουμε στα tips διακόσμησης, ας πούμε τι είναι οι ταπετσαρίες τοίχου. Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι μια ασφαλής επιλογή για τη διακόσμηση των τοίχων κάθε δωματίου. Είναι χάρτινες, από βινύλιο και ανάγλυφες, που τοποθετούνται στον τοίχο εύκολα με κόλλα. Αποτελούν μια ιδανική επιλογή για τη διακόσμηση του τοίχου, χωρίς να προκαλούν κάποιο πρόβλημα κατά την αφαίρεσή τους. Έτσι, αναδεικνύουν την αισθητική κάθε δωματίου εύκολα και χωρίς κόπο, χωρίς την ανάγκη βαψίματος των τοίχων.

Τι ταπετσαρία τοίχου να επιλέξετε για το σαλόνι σας;

Τώρα που μάθατε για τη χρησιμότητα και την ευκολία που προσφέρουν οι ταπετσαρίες τοίχου στη διακόσμηση, ήρθε η στιγμή να πάρετε σημαντικές συμβουλές για το τι ταπετσαρία να επιλέξετε για το σαλόνι σας.

Με εύκολα tips & tricks από τη Houseart, θα δείτε το σαλόνι σας να μεταμορφώνεται σε έναν εκπληκτικό και μοντέρνο χώρο που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Tip #1: Ταπετσαρίες τοίχου Line Art

Η minimal τάση στη διακόσμηση έχει κλέψει τις καρδιές όλων τα τελευταία χρόνια. Για αυτό και οι line art ταπετσαρίες τοίχου είναι η καλύτερη επιλογή για να δώσετε μια πιο μοντέρνα και minimal οπτική στη διακόσμηση του σαλονιού σας.

Οι line art ταπετσαρίες, χάρη στις ακανόνιστες γραμμές, δημιουργούν γεωμετρία στο χώρο και δίνουν την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου, που αποπνέει αρμονία και ταυτόχρονα ένα πιο εκλεπτυσμένο στιλ. Τα ιδιαίτερα σχέδια και χρώματά τους θα ταιριάξουν τέλεια με τα γούστα σας και θα μετατρέψουν το σαλόνι σας στον χώρο των ονείρων σας.

Tip #2: Ταπετσαρίες τοίχου Vintage

Οι ταπετσαρίες τοίχου Vintage ζωντανεύουν στο χώρο ένα υπέροχο στιλ παλαιότερων εποχών και του προσδίδουν ένα πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό στιλ. Αν και εσείς είστε λάτρεις ενός παλαιότερου στιλ και θέλετε να διακοσμήσετε με Vintage και ρετρό πινελιές το χώρο σας, τότε οι Vintage ταπετσαρίες τοίχου είναι για εσάς!

Οι ταπετσαρίες αυτές με τα διάφορα θέματα και τους ιδιαίτερους, «παλαιωμένους»,  χρωματισμούς θα μετατρέψουν το σαλόνι σας σε έναν όμορφο χώρο, γεμάτο αναμνήσεις. Επιλέξτε ανάμεσα στα διάφορα θέματα το αγαπημένο σας και δείτε το να αναδεικνύει εκπληκτικά τη διακόσμηση του σαλονιού σας.

*Ανάλογα το στιλ και την επιλογή σας, τοποθετήστε την ταπετσαρία σε έναν ή περισσότερους τοίχους, συνεχόμενα, για ένα όμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα!*

Tip #3: Ταπετσαρίες τοίχου 3D

Δώστε μια τρισδιάστατη οπτική στη διακόσμησή σας και δημιουργήστε μια ψευδαίσθηση στο χώρο, με ταπετσαρίες τοίχου 3D. Οι ταπετσαρίες τοίχου 3D αποτελούν μια εκπληκτική επιλογή για μια πιο εντυπωσιακή και πέρα από τα συνηθισμένα διακόσμηση, που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Με μοναδικά, τεχνολογικά και όχι μόνο θέματα, θα δώσετε κίνηση, ζωηράδα αλλά και την ψευδαίσθηση του τρισδιάστατου στο χώρο, που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα εντυπωσιάσει. Εσείς, απλά επιλέξτε το ιδανικό σχέδιο για εσάς και θα δείτε εύκολα και στο λεπτό το σαλόνι σας να μετατρέπεται σε ένα design masterpiece!

Tip #4: Ταπετσαρίες τοίχου Φύση

Φέρτε τη γαλήνη που προκαλεί η φύση στη θέασή της στο σαλόνι σας με μοναδικές ταπετσαρίες τοίχου φύσης. Δάση, εξωτικές παραλίες, ηλιόλουστα ή και ομιχλώδη τοπία και πολλά άλλα θέματα φύσης, θα φέρουν ηρεμία και αρμονία στη διακόσμηση του σαλονιού σας, μετατρέποντάς το στον πιο ξεκούραστο και όμορφο χώρο.

Οι ρεαλιστική απεικόνιση τοπίων της φύσης, με τα όμορφα και έντονα χρώματα, θα προσφέρουν στο χώρο μια φυσική ομορφιά, που θα ξεχωρίζει. Συνδυάστε την αγαπημένη σας με τα κατάλληλα έπιπλα, αλλά και φυτά που ταιριάζουν με αυτή και θα δείτε το σαλόνι σας, όπως δεν το έχετε ξανά δει!

Tip #5: Ταπετσαρίες τοίχου Μοτίβα

Οι ταπετσαρίες τοίχου με μοτίβα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να δώσετε μια πιο ζωηρή και χαρούμενη νότα στη διακόσμηση του σαλονιού σας. Μοτίβα γεωμετρικά, floral, αφηρημένα, θα αναδείξουν τη μοντέρνα αλλά και τη ρομαντική πλευρά της διακόσμησής σας, χαρίζοντας ζωντάνια στο χώρο.

Με τις ταπετσαρίες αυτές μπορείτε να διακοσμήσετε έναν ή και όλους τους τοίχους του σαλονιού σας, ανάλογα τα δικά σας γούστα και το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Τοποθετήστε, την αγαπημένη σας ταπετσαρία στον τοίχο και δείτε τη διάθεση του σαλονιού και τη δική σας να ανανεώνεται εκπληκτικά!

Ώρα για ανανέωση!

Τώρα που πήρατε κάποιες προτάσεις για να αναδείξετε την αισθητική στο σαλόνι σας, ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε τη διακόσμησή σας! Στη συλλογή της Houseart, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε ταπετσαρίες τοίχου, διαφόρων θεμάτων, ιδανικές για κάθε δωμάτιο. Εσείς, απλά κάντε την επιλογή σας και μεταμορφώστε το σαλόνι και τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού σας με τον πιο εύκολο και μοναδικό τρόπο!

Το Houseart στα Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε ενημερωμένοι

Houseart Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!