ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
5 έξυπνοι τρόποι για διακόσμηση με παραβάν

5 έξυπνοι τρόποι για διακόσμηση με παραβάν

Η διακόσμηση του σπιτιού με διαχωριστικά παραβαν αποτελεί μία έξυπνη και πρακτική λύση στις ανάγκες διαμονής σας, δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα να ομορφύνετε τον χώρο σας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παραβάν.

1.
Πολλοί άνθρωποι που βρίσκονται στο στάδιο της συμβίωσης και μένουν σε μικρά σπίτια, είναι πολύ πιθανόν να βιώνουν το αίσθημα της έλλειψης προσωπικού χώρου. Διακοσμώντας με παραβάν μπορείτε να «κλείσετε» ή να χωρίσετε μια γωνία μέσα στο σπίτι δημιουργώντας τον προσωπικό σας χώρο. Επιπλέον, θα δώσει την ψευδαίσθηση του περισσότερου χώρου το οποίο είναι ιδανικό για ζευγάρια με διαφορετικό ωράριο εργασίας.


2.
Τα παραβάν είναι ιδανικά για να δώσουν μία cozy και προσωπική πινελιά στα δωμάτιά σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στο κεφαλάρι του κρεβατιού και να δώσετε μία rustic εμφάνιση. Είναι φθηνότερο από το να αγοράσετε ένα νέο κεφαλάρι και πιο πρακτικό καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλους σκοπούς.


3.
Ανάλογα με τον τύπο του παραβάν που έχετε ή σκέφτεστε να αγοράσετε, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τη διακόσμηση του τοίχου ως μία ωραία εναλλακτική λύση της ταπετσαρίας. Πολλοί είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν διαφορετικά χρώματα και σχέδια στους τοίχους για να κάνουν το δωμάτιο να ξεχωρίζει. Επιλέγοντας ένα παραβάν που ξεχωρίζει αλλά ταιριάζει με τα χρώματα του τοίχου σας μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό και κομψό δωμάτιο.


 

4.
Μια συνηθισμένη χρήση του παραβάν είναι η δημιουργία ενός χώρου για την αλλαγή των ρούχων. Επιπλέον, μπορείτε να κλείσετε έναν χώρο για να έχετε τα ρούχα σας και να μην φαίνεται το υπόλοιπο δωμάτιο ακατάστατο.

5.
Μία καλή λύση για να διακοσμήσετε με παραβάν είναι να το χρησιμοποιήσετε σαν τοίχο και να κρεμάσετε πάνω του πίνακες ή και φωτογραφίες με τις προσωπικές σας στιγμές. Λόγω της εύκολης μεταφοράς του παραβάν μπορείτε να το μεταφέρετε ακόμα και στο μπαλκόνι ή τον κοίπο σας δημιουργώντας έναν ευχάριστο χώρο για να περνάτε με την οικογένεια και τους φίλους σας τις ημέρες του καλοκαιριού.

Το Houseart στα Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε ενημερωμένοι

Houseart Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!