ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Οι αγορές από το Houseart είναι γιορτή!
Τώρα με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε από το site μας, συγκεντρώνετε πόντους επιβράβευσης, οι οποίοι προστίθενται στον λογαριασμό σας!

Κάντε εγγραφή, πραγματοποιήστε τις αγορές σας και κερδίστε πόντους ανταμοιβής!

1. Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;
Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο houseart.gr κερδίζετε πόντους. Οι πόντοι συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

2. Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;
Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο houseart και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές. Με τη δημιουργία νέου λογαριασμού σας προσφέρουμε 50 πόντους δώρο! Στο λογαριασμό σας αποθηκεύονται και εμφανίζονται συγκεντρωμένοι όλοι οι πόντοι που έχετε, προκειμένου να ενημερώνεστε και να τους εξαργυρώνετε όποτε εσείς επιθυμείτε.

3. Πώς συγκεντρώνω τους πόντους μου;
Για κάθε 1€ αγοράς κερδίζετε 3 πόντους. Για παράδειγμα, αγοράζοντας 1 προϊόν που κοστίζει 20€, κερδίζετε 60 πόντους. Οι πόντοι που αναλογούν σε κάθε προϊόν υπολογίζονται βάσει της τιμής του μετά την έκπτωση και χωρίς το Φ.Π.Α. Οι πόντοι θα εμφανιστούν στο λογαριασμός σας μόλις παραλάβετε τη παραγγελία σας!

4. Πώς θα λάβω τους πόντους μου;
Αφού ολοκληρώσετε την αγορά σας & εξοφλήσετε την παραγγελία σας, οι πόντοι θα αποθηκευτούν στο λογαριασμό σας για την επόμενη αγορά σας.

5. Πως μπορώ να δω τους πόντους μου;
Οι πόντοι σας είναι αποθηκευμένοι στον λογαριασμό σας και μπορείτε να τους δείτε ανά πάσα στιγμή κάνοντας απλώς σύνδεση με το email και το password σας.

6. Πώς και πότε μπορώ να εξαργυρώσω τους πόντους μου;
Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό σας & τοποθετήσετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο καλάθι αγορών, θα εμφανιστεί το σύνολο των πόντων που έχετε συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές καθώς και το αντίτιμό τους σε ευρώ. Εάν επιθυμείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε μαζέψει, απλά τσεκάρετε στο αντίστοιχο κουτάκι & θα εφαρμοστεί η επιπλέον έκπτωση στην παραγγελία σας.

Παράδειγμα: Κάθε 300 πόντοι αντιστοιχούν σε Έκπτωση αξίας 13€. Δηλαδή:

300 πόντοι

Έκπτωση αξίας 13€

600 πόντοι

Έκπτωση αξίας 26€

1200 πόντοι

Έκπτωση αξίας 52€

 

Όροι Houseart Fans:

  • Οι πόντοι σας είναι σε ισχύ για χρονικό διάστημα 12 μηνών, με το πέρας αυτού του διαστήματος διαγράφονται.
  • Η έκπτωση που έχετε κερδίσει δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.
  • Οι πόντοι δεν μπορούν να εξαργυρωθούν στην κατηγορία Έπιπλα & Διακοσμητικά, για προϊόντα που είναι σε Έκπτωση και όταν είναι σε ισχύ προωθητική ενέργεια 2+1 ΔΩΡΟ (σε οποιοδήποτε προϊόν).

Το Houseart στα Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε ενημερωμένοι

Houseart Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!