ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Ποιοι Είμαστε:

Στη Houseart δημιουργούμε ό,τι εσείς σκέφτεστε!
Η εταιρία μας έκανε την εμφάνιση της στο ηλεκτρονικό εμπόριο το 2010 προσφέροντας νέες εφαρμογές και πρωτότυπες λύσεις για την ανανέωση της διακόσμησης του χώρου σας!

Ξέρουμε πως το σπίτι είναι το κέντρο του κόσμου. Αγαπάμε τη διακόσμηση και πιστεύουμε πως έχει μεγάλη σημασία. Γι’ αυτό η εταιρία μας έχει καθετοποιημένη παραγωγή, για να μπορεί να παράσχει με ευελιξία, ταχύτητα, και βέλτιστη ποιότητα το προϊόν που διαλέγετε στα δικά σας μέτρα.

Οι house artists σκέφτονται πρωτότυπα, από τη δημιουργία ενός προϊόντος ως την ευθύνη μας προς το περιβάλλον. Σας δίνουμε τα εργαλεία για να αλλάξετε τον χώρο σας με τους δικούς σας όρους, κι εμείς εκτυπώνουμε με άοσμα οικολογικά μελάνια νερού HP LATEX σε Inject Plotter τελευταίας τεχνολογίας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Houseart ανήκει στην εταιρεία ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. η οποία ξεκίνησε στην Πάτρα το 1985 σαν εταιρεία διαφημιστικών και διακοσμητικών εφαρμογών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με τον διακριτικό τίτλο «Γραμμή». Η ανάπτυξή της υπήρξε ραγδαία και ακολουθήθηκε από σημαντικές επενδύσεις σε εγκαταστάσεις, εξειδικευμένο δυναμικό και εξοπλισμό παραγωγής.

Η αποστολή της εταιρείας, να παράσχει υψηλής ποιότητας και πρωτότυπες διακοσμητικές εφαρμογές σε όλη την Ελλάδα, οδήγησε στη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να δώσουν την προσωπική τους πινελιά στον χώρο τους εύκολα και οικονομικά.

Η ιδέα μας ήταν και είναι να μοιραστούμε το πάθος μας για τη δημιουργία και τη διακόσμηση μαζί σας, και να σας βοηθήσουμε να κάνετε τον χώρο σας μοναδικό.

Το Houseart στα Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε ενημερωμένοι

Houseart Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!