Σχετικά με εμάς

Η Houseart είναι ο διαδικτυακός τόπος όπου εμείς δημιουργούμε ό,τι εσείς σκέφτεστε!

Ξέρουμε πως το σπίτι είναι το κέντρο του κόσμου. Αγαπάμε τη διακόσμηση και πιστεύουμε πως έχει μεγάλη σημασία. Γι’ αυτό η εταιρία μας έχει καθετοποιημένη παραγωγή, για να μπορεί να παράσχει με ευελιξία, ταχύτητα, και βέλτιστη ποιότητα το προϊόν που διαλέγετε στα δικά σας μέτρα.

Οι house artists σκέφτονται πρωτότυπα, από τη δημιουργία ενός προϊόντος ως την ευθύνη μας προς το περιβάλλον. Σας δίνουμε τα εργαλεία για να αλλάξετε τον περίχωρό σας με τους δικούς σας όρους, κι εμείς εκτυπώνουμε με άοσμα οικολογικά μελάνια νερού HP LATEX σε Inject Plotter τελευταίας τεχνολογίας.


Η εταιρεία ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ξεκίνησε στην Πάτρα το 1985 σαν εταιρεία διαφημιστικών και διακοσμητικών εφαρμογών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με τον διακριτικό τίτλο «Γραμμή». Η ανάπτυξή της υπήρξε ραγδαία και ακολουθήθηκε από σημαντικές επενδύσεις σε εγκαταστάσεις, εξειδικευμένο δυναμικό και εξοπλισμό παραγωγής.
Η αποστολή της εταιρείας να παράσχει υψηλής ποιότητας και πρωτότυπες διακοσμητικές εφαρμογές σε όλη την Ελλάδα, οδήγησε στη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να δώσουν την προσωπική τους πινελιά στον χώρο τους εύκολα και οικονομικά.

Η ιδέα μας ήταν και είναι να μοιραστούμε το πάθος μας για τη δημιουργία και τη διακόσμηση μαζί σας, και να σας βοηθήσουμε να κάνετε τον χώρο σας μοναδικό.


Η παραγωγή των προϊόντων μας γίνεται με Inject Plotter, που είναι η τελευταία τεχνολογία στην ψηφιακή εκτύπωση. Το HP Latex προσφέρει ανθεκτικές και άοσμες εκτυπώσεις, με ανώτερη ποιότητα εικόνας και υψηλή ακρίβεια στη λεπτομέρεια, χωρίς να βλάπτει το περιβάλλον. Επίσης, χρησιμοποιούμε μελάνια νερού LATEX τα οποία προσφέρουν εκτυπώσεις μεγάλης διάρκειας και επιτυγχάνουν άριστα αποτελέσματα σε όλη την γκάμα των υλικών μας.