ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Επιλέξτε το στυλ διακόσμησης που ταιριάζει στο σπίτι σας....

Ήρθε η ώρα να διακοσμήσετε το χώρο σας και δεν ξέρετε τι στυλ έχει το σπίτι σας; Θέλετε να  επιλέξετε ένα θέμα μέσα από την image gallery των HOUSEARTISTS ώστε να σάς αντιπροσωπεύει;
Τα βασικότερα στυλ διακόσμησης εσωτερικών χώρων είναι τα  παρακάτω:

Ποια είναι  τα χαρακτηριστικά για το κάθε στυλ διακόσμησης;
Οι HouseArtists Θα προσπαθήσουν  με εύκολο τρόπο, να σάς εξηγήσουν τα χαρακτηριστικά που έχει το κάθε στυλ διακόσμησης.

Μοντέρνο στυλ: Αν κάνετε αυτή την επιλογή  τότε θα πρέπει να γνωρίζετε το «λίγα και καλά». Κάθε αντικείμενο διακόσμησης, θα πρέπει να είναι όχι μόνο ιδιαίτερο αλλά να έχει και μια μοναδικότητα που θα το χαρακτηρίζει. Οι κύριες υφές-γραμμές θα πρέπει απαραίτητα, να περιλαμβάνουν πλήρη απλότητα και να έχουν οπωσδήποτε αυτό το οποίο ονομάζουμε φινέτσα. Καθαρές γραμμές και χρώματα όπως είναι το άσπρο, γκρι και μαύρο. Βασικό στοιχείο: η απλότητα του χώρου.


 

Κλασικό στυλ: Αν διαλέξετε αυτό το στυλ διακόσμησης τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κύρια χαρακτηριστικά είναι  τα χρώματα που θεωρούνται "βαριά", όπως το βαθύ κόκκινο, πράσινο, καφέ. Εμπριμέ ή ριγέ υφάσματα, ταπετσαρίες. Όλο το σκηνικό θα χαρακτηρίζεται από όλα αυτά τα οποία θεωρούνται σκαλιστά – περίτεχνα – βαριά.

Ρομαντικό στυλ: Αν αποφασίσετε αυτό το στυλ διακόσμησης τότε απλά να θυμάστε ότι θέλετε αυτό το οποίο καθιέρωσαν οι Γάλλοι· έπιπλα τα οποία χαρακτηρίζονται από πολυτέλεια και γούστο· υφάσματα τα οποία παντρεύουν το μοντέρνο με το κλασικό. Αντικείμενα τα οποία εκπέμπουν ρομαντισμό και στυλ, όπως είναι οι πολυέλαιοι, ρομαντικοί πίνακες, πιάτα με φινετσάτες φάσες, απαραίτητα μία vintage βιτρίνα και ο χώρος σας θα θυμίζει “γαλλικό σαλόνι”!

Εθνικό στυλ: Είναι το παραδοσιακό στιλ που χαρακτηρίζει κάθε χώρα και πολιτισμό. Έθνικ λοιπόν δεν είναι μόνο το ινδονησιακό, είναι και το ελληνικό νησιώτικο στυλ. Το Ελληνικό έθνικ είναι το νησιώτικο ή το χωριάτικο κλασικό σπίτι της γιαγιάς σου. Oι νέες τάσεις εμπνέονται από την παράδοση. Άρα ανάλογα το έθνικ που θέλεις -δηλαδή τη χώρα που διάλεξες- επιλέγεις και τα ανάλογα έπιπλα και διακοσμητικά.

Δυναμικό στυλ - Pop Art: Αν αποφασίσετε το δυναμικό στυλ διακόσμησης, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η διακόσμηση, χαρακτηρίζεται από μοναδικά έντονα χρώματα τα οποία πρέπει να εντυπωσιάζουν. Πολύ μοντέρνα κάποιες φορές φινιρίσματα τα οποία θα αναδεικνύουν ιδανικά τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Εκείνο το οποίο έχουν να σας να σας αναφέρουν οι HOUSEARTISTS είναι ότι, αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτό το στυλ, επιλέξτε έντονα χρώματα, φιγούρες κόμικς, cartoons και ότι άλλο θυμίζει την΄80s δεκαετία.

Το Houseart στα Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε ενημερωμένοι

Houseart Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!