ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Μεταμορφώστε το δωμάτιο σε ένα μαγευτικό τοπίο...

Το παιδικό δωμάτιο, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του παιδιού μας, αποτελεί πρόκληση για τους περισσότερους γονείς!

Είναι ένας χώρος όπου ένα παιδί πρέπει να αισθάνεται καλά, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τις προτιμήσεις του. Από την οπτική μεριά του γονέα, πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από ένα όμορφα διατεταγμένο χώρο. Το δωμάτιο θα πρέπει να είναι λειτουργικό, έτσι το παιδί μας θα περάσει το χρόνο του με ευχαρίστηση. Ανακαλύψτε εδώ τρόπους για το πως να δημιουργήσετε ένα χώρο που θα αγαπούν τόσο οι μικροί μας φίλοι όσο και ελαφρώς οι μεγαλύτεροι.
                                                                 

Για ένα παιδί, ένα δωμάτιο είναι κάτι περισσότερο από μια διάταξη γεμάτη με έπιπλα. Είναι η όαση του, ένα μέρος για να παίξει με τους φίλους του, μια ζώνη ασφαλείας για τους μεγάλους. Η αρμονία ενός παιδικού δωματίου μπορεί να επιτευχθεί με τη τοποθέτηση ταπετσαριών ή αυτοκολλήτων, με επιλογή θεμάτων που απεικονίζουν εικόνες ζώων ή χαρακτήρες παραμυθιών. Οι μικροί μας φίλοι σίγουρα θέλουν ταπετσαρίες με πολύχρωμα σχέδια που ζωντανεύουν το χώρο και τους κάνουν να χαμογελούν. Χαρούμενες φιγούρες στους τοίχους και γύρω από το κρεβάτι των παιδιών θα συμβάλουν σίγουρα στο γεγονός ότι θα ξυπνάει πιο ευχάριστα κάθε πρωί.
                                                               

Χάρη στην πλούσια συλλογή θεμάτων της Houseart μεταμορφώστε το δωμάτιο σε ένα μαγευτικό τοπίο!

Οι μεγαλύτεροι μας φίλοι προτιμούν τα γοητευτικά -  ρομαντικά μοτίβα.
Χάρη σε αυτό το στυλ ταπετσαρίας, οι τοίχοι στο δωμάτιο αποκτούν ένα πρωτότυπο χαρακτήρα. Μεταξύ των προτάσεων για τη διακόσμηση των τοίχων, δεν μπορείτε να παραλείψετε να αναφέρετε την κομψή γεωμετρία που προσφέρουν τα διακοσμητικά παραβάν όπως φιγούρες, μονόκερους, χάρτες, σύννεφα ή ρομαντικές καρδιές, που βοηθούν στην επίτευξη ενός ζεστού, ειρηνικού εσωτερικού χώρου χωρίς περιττό kitsch.

                                                                        
Η ιδανική λύση που κερδίζει τις καρδιές των παιδιών είναι η χρήση παιδικών αφισών - πίνακες.
Μια πολύχρωμη αφίσα θα δώσει στυλ και αισθητική σε ένα παιδικό δωμάτιο, ανεξάρτητα από το αν κυριαρχείται από κλασικό στυλ ή σύγχρονο μινιμαλισμό! Ο μονόχρωμος τοίχος, εμπλουτισμένος με μια μονόχρωμη παράσταση ενός ζώου ή ένα κομψό αντικείμενο, κάνει το χώρο ιδανικό για μικρούς και μεγάλους. Οι αφίσες είναι πρακτικές, μπορείτε να τις κρεμάσετε ελεύθερα, έτσι ώστε το δωμάτιο να εξελιχθεί και να αλλάζετε θέματα σύμφωνα με την ανάπτυξη του παιδιού. Ένα άλλο πλεονέκτημα των αφισών είναι ότι φαίνονται υπέροχες πλαισιωμένες σε κομψές κορνίζες. Προτιμήστε το!


 

Το Houseart στα Social Media

Ακολουθήστε μας στα social media και μείνετε ενημερωμένοι

Houseart Newsletter

Eγγραφείτε στο newsletter μας κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τις προσφορές μας!